Мая: Такова правителство не ни трябва!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Кирил Петков праща 9 снаряда на Украйна! Толкова могат да се купят със заплатата му от малко над 8000 лв., която обяви, че е дарил.

Това коментира Мая Манолова по повод необичайния призив на премиера Петков да дарим по една заплата за оръжия на Украйна.

Целия й коментар публикуваме без редакторска намеса:

Правителствените абсурди вече не са забавни обаче. Да имаш в държавата 82 хил. украински бежанци (жени и деца), 2/3 от които поети от обикновените българи, не от държавата, някак го преглъщаш.

Да твърдиш, че българско оръжие и боеприпаси не стигат до Украйна го отдаваш на обичайното малодушие на „големите политически мъже“.

Да имаш мнозинство, хазна, правителство, но да не можеш да формулираш единна позиция на България за Украйна, си е управленска немощ. Но да натовариш обикновените хора да поемат отговорност, от която правителството ти и твоите депутати като мишоци се крият, е особена циничност.

Капачки за снаряди ли, г-н премиер? Или DMS с текст „ракета“? Това ли очаквате от хората? Това ли е промяната? И за пенсионерите ли се отнася призивът Ви? И те ли да си дарят пенсиите за снаряди, след като първо Вие им взехте увеличението на пенсиите?

Г-н Петков, ако гражданите ще вършат работата на държавата, защо тогава ни е правителство? Това не е въпрос.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар