Мая Манолова

Мая: Ще внесем предложение да отпадне забраната за двойно гражданство

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Ще обжалваме решението на ЦИК да се броят всички разписки на изборите на 14 ноември, защото с това решение напълно се обезсмисля машинното гласуване и се отваря широко вратата за кражба на гласове”.

Това заяви в ефира на „Офанзива” по Нова нюз Мая Манолова – водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!” в 23 МИР в София и в Пазарджик.

Според нея разписките от машините не са пригодени за ръчно броене. Тя е на мнение, че е важно да се види кои партии са гласували за това решение.

„Надявам се, че кривата на епидемията няма да продължи по този начин. Но зеленият сертификат е написан по начин, който е несправедлив, дискриминационен, удря основни граждански права и поставя в различна ситуация българските граждани. При 20% ваксинирани и стотици, които са преминали през болестта, но заради разпорежданията на властите и лошото администриране на здравната система тяхното заболяване не е отбелязано, наистина проблемът със зеления сертификат остава сериозен”, смята Манолова.

Според нея решението на Конституционния съд за двойното гражданство на Кирил Петков има твърде остър политически привкус. Според нея текстът в Конституцията е правен срещу определена личност и сега е архаичен, тъй като голяма част от българите живеят зад граница. От ИБГНИ ще внесат предложение за промяна в Закона, свързана със забраната за двойно гражданство на ръководни позиции. Според нея Петков е бил успешен министър.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар