Мая: Щях да гласувам за Игнатов или Бонев , ако не бях на балотаж

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има две страни на монетата – демокрация и диктатура. Аз разбирам, че голяма част от избирателите в София не ме харесват персонално, но по-важно е какво харесват като управление. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на bTV.

“Изборите в София са ключови, те са отражение на цялата страната“, смята още тя. „Казах ясно, че бих гласувала за Игнатов или Бонев, ако не стигна до балотажа. Смятам, че кандидатите на промяната имат нужда от подкрепа. Хората, които са гласували за мен на 27-и и които ще гласуват за мен на 3-и, да гласуват за промяната“, призова още Манолова.

Според нея протестният вот е победил и 2/3 от хората са показали, че искат промяна. Аз показах подкрепа и на другите двама кандидати на промяната. И на Игнатов, и на Бонев. Ние бяхме подложени на безпрецедентна атака с всякакви подлости“, оплака се Манолова. По думите ѝ листите на промяната са листата на ДБГ, на Демократична България, на Борис Бонев.

„Аз казах, че съм гласувала за листата на промяната, ще гласувам за кандидата на „Демократична България срещу кандидата на ГЕРБ в моя район“, призна Манолова. Манолова донесе и извадки от протоколите във „Филиповци“, „Факултета“ и „Христо Ботев“. Много се чудя ако отидем в тези квартали дали хората там ще познаят госпожа Фандъкова. Аз съм била там като омбудсман.

Манолова коментира и думите на премиера Бойко Борисов от изборната нощ, че ГЕРБ е победил. “Получих много обиди от г-н Борисов, наричайки ме по всякакъв начин. Не знам дали си дава сметка, че така обижда стотици столичани. Кои са лошите хора, тези, които гласуваха за промяната ли”, запита Манолова. По-лошото е, че г-жа Фандъкова влезе в този тон. Чух нещо от нея, което не съм чувала от 14 години. Тя ме обиждаше лично.”, коментира още Манолова

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар