МВР АБДИКИРА ОТ ВСИЧКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОСВЕН ОТ ТОВА ДА ПАЗИ ВЛАСТТА!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

МВР тотално абдикира от задълженията си по закон!

Ако не вярвате, погледнете какво се случва в селата!

Погледнете какво се случва в градовете!

Недай си боже да станете жертва на престъпление и да ви се налага да потърсите съдействие от МВР, няма да го получите в това сме сигурни, но сега, когато МВР от години ни обясняват как се борили с войната по пътищата на България прекратяват задължението си да спират огромните камиони по магистралите и пътищита ни клас 1, защото забележете КАТ нямали ресурс?!

Според някакъв началник в КАТ, който обаче напечатал брошури на различни езици, трябва да ни стане ясно, че МВР вече имат само две задължения!

Първото да пазят властта на Герб и второто да се крият по храстите с камери в ръце и да ви заснемат ако правите нарушения!

Е МВР по време на избори се използват и за други схеми на властоимащите, но това няма да е тема на тази статия. Днес трябва да си зададем само един въпрос и той е:

– Докога най – скъпото платено министерство в държавата, ще ни прави на абдали и ще вменява на всички граждани задължения, докато те самите не спазват нито едно тяхно задължение записано в закона за МВР?!

Ако си мислите, че МВР днес работят, значи изобщо скоро не сте излизали на улицата или не сте били жертва на престъпление, защото в България ако ви нападнат, ограбят, станете жертва на измамна схема, може да се молите само на господ да ви помогне.

Но ако решите да протестирате срещу властта, тогава и господ няма да ви помогне да не станете обект на репресия от страна на МВР, КАТ, Жандармерията, защото служителите на системата вече имат само едно задължение и то е да пазят властта, за всичко друго в България – Няма Ресурс!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар