МВР търси свидетели на сбиване на бул.

МВР търси свидетели на сбиване на бул. “Черни връх” в София (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) търси свидетели на престъпление, извършено на 26 януари 2024 г., съобщиха от Министерството на вътрешните работи (МВР).

Престъплението е станало около 14:30-14:40 часа на кръстовището на ул. “Златен връх” и бул. “Черни връх” в София. От СДВР разпространиха и видео, на което се вижда как двама мъже се сбиват след като единият от тях е паркирал неправилно.

Полицията се обръща с молба за съдействие към гражданите, които са били в района на местопроизшествието и имат информация за случилото се, да се обадят на телефон 112 или да отидат в най-близкото районно управление.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК >>>

Лек спад на престъпността за миналата година отчете столичната полиция на събитие на 2 февруари. В СВДР са регистрирани 17 765 престъпления, за сравнение през 2022 г. броят им е 18 044. Намаление има и при регистрираните престъпления в региона на Областна дирекция (ОД) на МВР-София за т.г., те са 2477, докато през 2022 г. – са 2587 броя. На представянето на данните присъстваха министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и главният секретар на МВР Живко Коцев.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар