МВР ще арестуват ли и доктора от спешна помощ след скандалното разкритие за пълната му некомпетентност?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
На третият ден след убийството на шест годишната Криси в село Сотиря близките на жертвата разкриха още едно престъпление, което е дори по-жестоко от самите действия на заподозреният.

Оказва се, че детето е било намерено живо, но доктора който е пристигнал с линейката от сливенската болница просто е констатирал, че е жертва, сложили са детето отзад в линейката, където се е качила и баба му.

Детето постоянно е викало баба си, а доктора се е качил на предната седалка на линейката без дори да се погрижи по никакъв начин за малката Криси, според думите на свидетели от селото. Дали детенцето е можело да бъде спасено след адекватна реакция на лекар ние няма как да знаем, но знаем, че в момента в същата болница полагат грижи за заловеният предполагаем извършител на престъплението Мартин Трифонов, също така знаем, че три дни от МВР и дума не обелиха, че детенцето е починало в линейката, заради неадекватните действия на лекар от спешна помощ, лекар който вмето да окаже първа помощ на жертвата, го е натоварил на линейка уви с надеждата да стигне живо до болницата в Сливен.
Сега обаче си задава само един въпрос ще бъде ли арестуван некомпетентният лекар от Спешна помощ, ще бъде ли разследвана пълната некомпетентност на лекаря от сливенската болница или за пореден път един смъртен случай, заради безхаберието на някой ще бъде заметен под масата с обяснението, че е нямало какво да се направи? И ако наистина е нямало какво да се направи, защо лекаря поне не е проявил човешко страдание да седне до умиращият пациент, а е оставил баба му сама да гледа как внучето и си отива от този свят?
Въпроси на които очакваме отговор от МВР и Прокуратурата, които три дни ни обясняват колко е зъл физическият извършител на престъплението, но уви пропускаха умишлено факта, че детето не е получило никаква адекватна помощ от пристигналият медицински екип.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар