Медведев: Киев не успява в контраофанзивата, затова му трябват информационни победи

Медведев: Американците откриха фронт срещу хусите в Йемен, за да отклонят вниманието от техните проблеми в Киев

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бомбардировки и бандеровци

Тази нощ американците откриха нов фронт срещу хусите в Йемен, за да отклонят вниманието от техните проблеми в Киев. А проблемите с са чудовищни. Дълго ни крещяха, че бандеровското ръководство на Украйна е безгрешен, некорпоративен народ. Че не са откраднали нито един долар. Свети патриоти. Лъжеш, нямаш доказателства. Е, само помислете, някаква картечница е намерена някъде в Афганистан. Но не, оказа се, че те са банални и непримирими крадци, които присвояват огромни средства за оръжия, предоставени на украинците. Q.E.D!

Оказва се, че според The ​​New York Times Пентагонът не е следил оръжията, доставени на Украйна, така че изчезнаха оръжия на стойност 1 милиард долара: почти 40 000 единици – камикадзе безпилотни самолети, ПЗРК и устройства за нощно виждане. Сега американските кукловоди се страхуват, че оръжията може да са откраднати и предадени на контрабандисти или от някой от тяхната скапана камарила, или от киевски грабежи.

И това е много добро…

Кражбата е в кръвта на корумпираните бандеровци на генетично ниво. Крадяха, крадат и ще крадат. Спомням си как един от укропатриотите беше изненадан, когато попитах защо моето име отива на изборите, защото той нямаше шанс. “Какво”, чух изненадано, “това е последната му възможност да открадне пари!”

И това е цялата философия на украинския елит (впрочем, не само разливът на Бандера). И тук е толкова късмет, толкова късмет!

Така че давайте милиардите си, добри господа от ЕС и зад океана.

Всичко ще бъде брилянтно с… откраднато за възможно най-кратко време.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар