Медведев преди 11/9: САЩ ще дочакат нов терористичен акт, но ядрен или биологичен

Медведев: В Русия ще влязат нови региони

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Русия ще продължи специалната военна операция, докато не унищожи нацисткия режим в Украйна и не освободи изконните руски земи, заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, пише ТАСС.

„Специалната военна операция ще продължи, докато не бъде напълно унищожен нацисткият киевски режим и не бъдат освободени от врага изконните руски територии“, написа той в своя канал в Телеграм. „Победата ще бъде зад гърба ни. И ще има още нови региони в рамките на Русия“, подчерта политикът.Публикацията е посветена на честваната първа годишнина от обединението на новите региони с Русия.


Медведев изтъкна, че преди година на референдуми жителите на тези територии са взели съдбоносно решение – да бъдат с Отечеството си. „Този избор се превърна в символ не само на възстановяването на историческата справедливост, но и на единството на руския народ, на неговата колосална воля и самоотверженост“, заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия.

Ето и целия му пост:

Днес се отбелязва Денят на обединението на новите региони с Русия.

Преди година на референдуми техните жители взеха съдбоносно решение – да бъдат с Отечеството си. Този избор се превърна в символ не само на възстановяването на историческата справедливост, но и на единството на руския народ, на неговата огромна воля и самоотверженост.

Специалната военна операция ще продължи до пълното унищожаване на нацисткия режим в Киев и освобождаването на изконните руски територии от врага.
Победата ще бъде наша.

И ще има още нови региони в рамките на Русия.

Честит празник!”


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар