медведев

Медведев: Да се отнасяме към лидерите на Запада от небинарни джендъри като към нацисти

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Русия трябва да се отнася към лидерите на западните държави като към нацисти, заради подкрепата им за Киевския режим. Това мнение изрази заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в канала си в Телеграм в събота, 2 септември.

Той припомни, че украинските политици все по-често призовават всички жители на Русия да бъдат изправени пред съда, като в същото време са подкрепяни от западните си съюзници.

Ето и целия пост на Дмитрий Медведев в Телеграм

„Ръководителите на бандеровска „Украйна“ все по-често говорят за необходимостта „да се изправят пред съда всички руснаци“ (ясно е, че под „руснаци“ те разбират цялото население на страната ни, независимо от националността). Това вече се е случвало някъде, а?

„Бандероукраинците са подкрепяни от почти всички началници на западни държави. Затова Байдън, Трюдо, Сунак, Шолц, Макрон, Мелони, а също и лидерите на най-гнусната от всички страни – Полша, закостенелите скандинавски страни, милитаристичната Япония, торбестите животни от Австралия и Нова Зеландия и чумавите бълхи като Балтийските страни са преки и очевидни съучастници на нацистите. И ние трябва да се отнасяме към тях, като лидери на страните от нацистката коалиция.

А не да се отдаваме на сладки мечти как някога ще се помирим и ще заживеем в голямо полиаморно семейство с небинарни джендъри.“


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар