Медведев

Медведев допусна възможността Русия да унищожи комуникационните кабели на Запада на дъното на океана

Русия, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въз основа на доказаното съучастие на западните страни в подкопаването на „Северен поток”, тогава не ни остават никакви, дори морални ограничения, за да се въздържаме от унищожаване на кабелните комуникации на нашите врагове, положени по дъното на океана“, написа в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

“Вчера президентът на Русия говори за необходимостта от създаване на демилитаризирана санитарна зона за сигурността на нашата страна. Предвид враждебните решения за снабдяване на режима в Киев с все повече оръжия с голям обсег, такава линия трябва да премине по границите на Лвов, за да играе реална защитна роля“, добави още Медведев.

Според него „тогава ще бъдат новите безопасни граници на това, което се наричаше „държава 404“.

Путин обяви възможността да обмисли създаването на демилитаризирана зона на територията на Украйна във вторник на среща с военни кореспонденти: „Разбира се, възможността за обстрел на нашата територия от територията на Украйна остава. Има няколко начина за решаването му: първо, повишаване на ефективността на контрабатарейната борба, но това не означава, че няма да има пристигащи т.нар. на наша територия. И ако това продължи, тогава явно ще трябва да обмислим въпроса, казвам го много внимателно, за да създадем някаква санитарна зона на територията на Украйна на такова разстояние, от което да е невъзможно вземете нашата територия. Това е отделен въпрос. Не казвам, че утре ще започнем тази работа, трябва да гледаме как ще се развие ситуацията.”


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар