Медведев: Киевската измет разбита само от жестокост и сила

Медведев за шефа на Пентагона: Прям и простодушен човек и издаде военна тайна

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин издаде истинската причина за американската помощ за Украйна, като говори за увеличаване на разходите за производство на боеприпаси в подкрепа на Киев. Това мнение беше изразено от заместник-председателя на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

Министърът на отбраната на САЩ Остин разкри военна тайна. Прям и простодушен човек, генералът не се поколеба да назове причината за намесата на САЩ в конфликта между Русия и Украйна„, написа политикът на английски език на страницата си в социалната мрежа X (бивш Twitter). – Това е … необходимостта от модернизиране на американската отбранителна индустрия с 40 млрд. долара.“ Какъв искрен човек!

Чернова на Пентагона признава: Оръжейната индустрия на САЩ се бори вече да не изостава от Китай

По този начин, както посочва Медведев, целта на интервенцията на Вашингтон не е да помогне на „умиращите граждани или на страната, изчезваща от картата на света“, нито да се бори „за демокрация срещу тирания„.

И не, дори не става дума за конфронтация с Русия с цел намаляване на отбранителните ѝ способности. Оказва се, че става въпрос за пускане на отбранителни продукти, за да се увеличи военното производство и да се създадат работни места. А може би и за огромните печалби, които получават от това компаниите, близки до администрацията на [президента на САЩ Джо] Байдън„, заявява заместник-председателят на руския Съвет за сигурност.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар