Медведев: Никой няма да приеме Украйна в НАТО, в Алианса може да са русофоби, но не и самоубийци

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Никой вече няма да приеме Украйна в НАТО, това е пряк резултат от специална военна операция. Това мнение изрази във вторник заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя канал в Telegram, съобщава ТАСС.

„На всички е ясно, че никакви съседи не могат да им дадат никакви гаранции, дори и да мразят жестоко Русия. И сега никой няма да приеме Украйна в НАТО. Въпреки че в алианса има русофоби, те не са самоубийци. И това е пряк резултат на специална военна операция“, написа политикът.

Според него киевският режим „продължава да си измисля някакви „гаранции за сигурност“ за бъдещето“. „Или ще направят среща с отделни незначителни съседи, водени от забравени пенсионери на тази тема, тогава пак ще се сетят за НАТО“, отбеляза той. В същото време Медведев е убеден, че „само споразумение с Русия може да осигури гаранции за сигурност. Но украинското правителство, стимулирано от западни пари и ракети, го отказа“. В резултат на това с гаранции за Украйна „много кисело“.

„Киевският режим разбира, че за него (настоящите лидери на Украйна) няма и не може да има гаранции за сигурност изобщо. Дори Съединените щати няма да предложат гаранции за светло бъдеще на (украинския президент Владимир) Зеленски .Няма смисъл“, подчерта Медведев.

Според него сега ситуацията в Украйна е изгодна на американските власти и „скоро ще приключи“. Следващият екип, който дойде на власт във Вашингтон, „няма да се поколебае да обедини корупционната украинска тема“ заедно с нейните подсъдими, заключи политикът.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар