Медведев: Политиката на ЕС спрямо Русия е коктейл от грубост, инфантилност и глупост

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев нарече настоящата политика на европейците в руско направление „отвратителен коктейл“ от грубост, инфантилност и глупост.

„Цялата сегашна политика на европейците в руска посока е отвратителен коктейл от арогантна грубост, тийнейджърска инфантилност и примитивна глупост“, написа той във вторник в канала си в Telegram.

„Първо, те обявиха намерението си да накажат жестоко Русия за желанието й да защити страдащите хора и да осигури своите дългосрочни интереси. Решихме, както обикновено, да разкъсаме руската икономика на парчета. Лишаване на пари от износ на енергия. И наложиха тотални санкции на всичко, което гори. Няма значение, че Европа има огромна индустрия, развито селско стопанство, а гражданите на Европейския съюз искат да живеят в топли къщи с вода. Основното е да оставим руснаците да страдат“, допълни още Медведев.

„Тогава го разбраха … Спомниха си, че никой не е отменил зимата, а алтернативните доставки на газ, нефт и въглища са скъпи или просто нереалистични. Разбраха колко е трудно да седиш на три стола“, коментира Медведев.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар