Медведев: Киевската измет разбита само от жестокост и сила

Медведев: Русия да прекъсне дипломатически отношения с ЕС-Мордор

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дипломатическите отношения с Европейския съюз трябва да бъдат преустановени. Това пише заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в Telegram, заради забраната на руснаците да влизат с лични смартфони и автомобили на територията на Съюза. 

Според Медведев не е необходимо Москва да прилага симетрични мерки срещу европейците. „Ние не сме расисти за разлика от много от лидерите на тези страни“, посочи той.Прекъсването на дипломатическите отношения ще предизвика паника в Европа, пише още заместник-председателят на Съвета за сигурност. „Посолствата се евакуират преди съвсем определени събития“, напомни Медведев. „Кой знае на какво още са способни онези орки от безбрежния Мордор…“


Ето и целия пост на Медведев

Браво на лидерите на ЕС. Директни и честни брюкселски началници. Те казаха на всички руснаци директно и без никаква преструвка: за нас вие сте втора категория хора. Те са като полуживотни с лоша наследственост. Както се изразява Булгаков: „Ти се намираш на най-ниския етап от развитието – крещи Филип Филипович, – ти си все още само формиращо се, умствено слабо същество, всичките ти действия са чисто животински“.

И това решение очевидно не е наказание за „престъпния агресивен режим в Кремъл“. Това е конкретно изплюване в лицето на всеки руски гражданин.

Какво трябва да се направи по въпроса? Разбира се, не трябва да се налагат ответни ограничения на гражданите на ЕС. Ние не сме расисти, за разлика от много лидери на тези държави, чиито роднини са служили в SS. А тези, които идват при нас, обикновено обичат и ценят Русия.

По-добре би било просто да преустановим дипломатическите отношения с ЕС за известно време. И вкарайте потапящите се в нашата страна. Тогава тшеславните глупаци в Брюксел колективно и плътно ще напълнят гащите (и полите, разбира се).

Посолствата се евакуират преди специфични събития. Кой знае на какво още са способни тези орки от безбрежния Мордор…“


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар