Медведев: САЩ се държат с Европа като с леко момиче

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев направи точно и ярко описание на отношенията между САЩ и Европа. Простете за сравнението, но ако преведем дипломатичния тон, САЩ се държи с Европа като с леко момиче.

Съединените щати се отнесоха към Европа като към улично момиче. Това заяви Дмитрий Медведев. Така той реагира на плановете на САЩ да интегрират водещи европейски компании в собствената си икономика.

„Алфа-самецът Пиндостан, въпреки всичките си клетви за вярност, любов до гроба и подигравателни обещания да носи всички приходи изключително „на семейството“, се оказва, че нагло е излъгал омръзналата Европа. САЩ не смятат да делят печалбите с никой. Напротив, отнема последното нещо от пристрелия си партньор и го присвоява за себе си без ни най-малко колебание. И според мнението на партньора си, той демонстративно излага това, което е известно ”, написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев.

Медведев смята, че Европа няма достатъчно решителност «и тестостерон», за да води самостоятелна икономическа политика.

Вашингтон никога не е крил икономическите си претенции към Европа. По-рано САЩ директно заявиха, че искат да продават
шистовия си газ на Европа и да прогонят руския газ, а сега също открито искат да печели пари от проблемите на европейската индустрия и промишленост.

Как? Съединените щати приеха Закона за намаляване на инфлацията. Съгласно него Съединените щати ще намалят данъците и ще осигурят предимства в областта на енергийните доставки за предприятията, които ще бъдат открити на територията на САЩ
Можем много подробно и експертно да анализираме схемите на САЩ, но изводът е много прост и кратък: САЩ правят всичко за пари, и са готови на всичко за още пари. Затова искат война, затова искат да продават газ…

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар