Медведев

Медведев: Трети ден пред очите ни се разиграва поредната епична драма от Холивуд

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трети ден пред очите ни се разиграва поредната епична драма от Холивуд. Продължението на филма, което беше посветено на химическите оръжия на Саддам с демонстрация на епруветки в ООН.

Светът, отваряйки устата си и изпитвайки лек рефлекс на повръщане, гледа многобройните движения на червата на западните медии за това „кой все пак взриви Северните потоци“. И наистина: кой нареди заека Роджър?

Оказва се, че всичко е в някаква неизвестна „проукраинска групировка“. Което (особено се подчертава) по никакъв начин, ами, абсолютно, абсолютно, нито един проводник и ключ не е свързан нито с Бандера Киев, нито със зомбирана от гинеколози Европа, нито с потъналата в старческо безумие Америка, нито с др. Западен свят, който се разболя от русофобска истерия. Просто самотни герои, които са се хванали с проклетите московчани! Новото спасение на света от едни безславни копелета.

Получава се така-така – актьорите са посредствени. Очевидно не на нивото на Брад Пит и Кристоф Валц. И режисьорът не е нивото на Куентин Тарантино. Много лош кастинг и камера. Сценарият е просто скучен. Глупава американска пропаганда. Никой не го харесва. Дори европейските жители, отровени от него, не вярват. Прилошава им, все едно са яли свински джолан с бира.

Както пишат американските фарове на свободата на словото и присъединилите се към тях васални германски медии, мистериозните водолази (не с други освен черни балаклави върху неопренови костюми) са били „граждани на Украйна или Русия“. В същото време те нямат нищо общо с киевския режим. Особено със свободния свят.
Като цяло, от нито една държава, тук! Граждани на света. Само борци с Московия. Самотници-шизофреници, като инициатори. На лаика се предлагат куп евтини специални ефекти. Например, шест закоравели саботьори, сред които дори една фатална жена (и как без нея във филма?), Излязоха на яхта в бурното Балтийско море. Те взеха на борда половин тон експлозиви, гмурнаха се красиво. И тогава как ще се взривят две огромни тръби на дъното! И отидоха в залеза. Незабелязано. В морето, пълно с кораби на НАТО и международни системи за проследяване. Върнаха и яхтата на собственика, готино, но спазващо закона!

Ето такава откровена нискооценена шняга от категория Б.

Всъщност филмът се провали веднага след премиерата. Западните зрители не вярват: задават неудобни въпроси, защо старата версия за „руската следа“ изведнъж започна да се обръща на 180 градуса (или на 360, както смята баба Бърбок?).
И защо е необходимо толкова активно да се оправдава киевският режим, защитавайки своята невинност и невинност с пяна на устата?

Отговорите са съвсем разбираеми, като се има предвид сегашното настроение на европейците, които все по-малко се радват на перспективата да плащат от джоба си за все нови пакети от санкции, доставки на оръжия за Украйна, енергийна криза и падащ стандарт на живот в някога проспериращи страни .

И ако украинските нацисти, а не Русия, са взривили газопроводите, какъв е смисълът да ги подкрепяме с огън, меч и парични преводи? За да заблуди мозъците на европейците, изглежда целият този евтин филм е създаден.

Чудя се дали ще има продължение на екшъна? Със сюжет като този: същите герои, водени от полския канибал Дуда, избягал от психиатрична болница, проникват в бункера на смелия президент Зе, който е подушил бял прах. Те го вземат за заложник и след това случайно го удушават. Защото не е жалко и уморен. И тогава зомби апокалипсисът започва по начина на The last of us.

Чакай, запаси се с пуканки.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар