Медиите на властта се опитват да забъркат и бившият мъж на Виктория Маринова в мераците си да овладеят народното недоволство, като пускат разни статии за него. Кой бил. Какъв бил и с какво и как се занимавал

България, Убийство Русе
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Медиите на властта са в шок и ужас, заради факта, че не могат да овладеят хорското недоволство покрай факта, че властта МВР и Прокуратурата се оказаха отново безсилни да разкрият едно зверско убийство в България.

Убийството на журналистка, за която колегите и казват, че е била екстремна личност, но не и че не е проявявала разбиране към всеки и всичко.

Преди да се начетете на всякакви измислици за собственика на “Нетуоркс” чиято собственост е и телевизия TVN – Русе искаме да ви разкажем за нашето познанство с него което датира от 2011 година.

Помните ли протестите за горивата, когато цяла България излезе на улицата и каза “Не на високите цени на горивата”, помните ли, сайта “Гориво Нет” е той беше дело на Свилен Максимов, той плати тогава от джоба си всичко сам, без да иска нищо в замяна.

Направи го, защото считаше че трябва да направи нещо за хората в България. Помагаше с каквото и както можеше да се случат тогава протестите по своя си начин отстрани без да дава много съвети или да каже, вие знаете ли кой съм аз. Надали някой от хората участвали в протестите тогава, разбра че и той лично се е занимавал с това, но днес когато медиите на властта започнаха да пишат по негов адрес какъв бизнесмен бил и как дори Валери Симеонов се е съдил с него, защото му разпространявал кабеларката “СКАТ” без да си плаща за това.

Искаме всички да знаят истината за това какво и как направи тогава Свилен Максимов за всички българи.

Знаем какво и как е правил и след това за много хора, но това за него никога не е имало голямо значение, защото този човек никога не се е блъскал в гърдите, като някои политици да ни обяснява кой е той.

Свилен Максимов и през 2011 година и днес е човек с възможности, човек изградил своят бизнес сам от нищото и винаги е ценял честността и приятелството и никога досега не е предавал приятелите си.

Четем, че Свилен Максимов си имал частен самолет, защото за него така било по безопасно да пътува от Русе до София по работа, но за разлика от политиците ни Свилен Максимов е проверяван от всички институции един милион пъти през годините.

Какво и как ще напишат медиите на властта за Свилен и Виктория в какво и как са се забърквали докато са били семейство, не трябва да ви интересува много, защото медиите на властта са в шок и ужас, че никой не им вярва и не им се вързва на версиите.

Свилен беше и ще остане един от многото хора с възможности, които по един или друг начин е бил свързан с “Национален протест срешу Безобразията в България” и то по начин по – който много хора са били свързани и са го направили без да искат нещо в замяна.

Сега вече наясно ли сте, защо хората с власт в България се чудят как да овладеят нещата. Както казахме и вчера: Ние няма да мълчим. Бог да прости Виктория Маринова!

И Свилене бъди силен братле, нещата знаеш, че един ден ще бъдат такива каквито ги искаш и ти в тази държава!

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар