Кирил Лена

Медиите позорно мълчат за разгула на Киро и Асен в “Кемпински”!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цензурата, или автоцензурата, в българските медии никога не е дълбаела подобно дъно.

Управляващата партия ПП и Министерския съвет гуляят в петзвездния хотел ”Кемпински” в Банско. Това е най-скъпият хотел в България, евтините стаи там не падат под 600 лева, а апартаментите са над 1600 евро.

Днес ПИК пусна ексклузивни снимки от лобито и басейна на “Кемпински”, в които лъсва как Асен Василев, Атанас Атанасов, Настимир Ананиев, Мирослав Иванов и държанката на властта – Лена Бориславова, разпускат лежерно сред лукс и привилегии. Самият хотел е превърнат в крепост – на всеки ъгъл дебнат агенти на НСО и ДАНС. Напълно незаконно са иззети телефоните на обслужващия персонал.

Каква ли куролация пада в подножието на Пирин, че се налага да я охраняват толкова зорко?

Оправданието за целия този ”пир по време на чума” е повече от идиотско – изнесено заседание на ”Продължаваме Промяната”. Докато народът мизерства, господарите безчинстват на негов гръб и негови разноски. Като в Древния Рим.

Всичко това би предизвикало небивал скандал във всяка демократична или недемократична държава. За българските новини обаче не е тема, не е скандал, не е проблем.

Позорът ”властта вилнее в Кемпински” е организирано смълчан. Пред фоайето на хотела няма върволица от камери и репортерски микрофони – няма мисирки, които да се надпреварват да питат премиера и министрите защо ”заседават” сред петзвезден лукс.

Защо е този страх? Какво им пречи, какво ги възпира да свършат нормалната си журналистическа работа? Пазят ”промяната” от развенчаване ли?

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар