Медицинските сестри отговориха на Нинова: ти коя беше, актрисата в ролята на уж опозиция ли

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вчера Корнелия Нинова се обърна към медицинските сестри с думите “Бойко пак ви излъга”, днес обаче медицинските сестри излязоха с гневно писмо до Корнелия Нинова, в което питат лидерката на БСП, коя е тя, актрисата която се прави на опозиция ли?

Ето какво още публикуваха медицинските сестри в групата си във Фейсбук:

“Другарко Нинова, благодарим Ви за загрижеността, но преди всичко ни обяснете Вие коя сте точно в Парламента? Може би актрисата, която е поела да игра е ролята на опозиция? На безъба опозиция докато всички вие си получавате тлъстите заплати и се радвате на екстрите в политиката.
Борисов може и да ни е излъгал, може и за пореден път да се окаже, че е печелил време, но за разлика от вас, другарко Нинова, ние пак ще се съберем не на Бузлуджа да ядем кебапчета и друсаме танци, а пред министерски съвет на палатков лагер.
Другарко Нинова, най – добре ще е да не констатирате всеки път с празни приказки какво и как се е случило в България, защото Вие не сте опозиция, вие сте онези които крепите Борисов на власт, а визията ви е само как да откраднете пари от народа на България”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар