Медицинските сестри след срещата с Мутрата: Болен е много, болен от нелечима болест

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Снощи малко след 19:00 часа Бойко Борисов се срещна с медицинските сестри, които протестираха от предната вечер на палатки пред министерски съвет. Според тях, те изобщо не са закъсняли за срещата, защото полицай и медии, които са ги уведомили, че ще има такава вечерта, са им казали, че тя ще е в 19:00 часа.
Никой от министерски съвет, не дойде да ни каже за срещата, ние научихме от нея от един полицай, после и няколко журналисти, които ни отразяваха протеста ни казаха, че ще има такава вечерта, въпреки че преди това министър Ананиев ни каза, че срещата ще е днес на обяд. Това обаче не го интересуваше Борисов, той ни нахока, че сме карали всички да ни чакат, въпреки че се е съгласил да ни приеме вечерта, защото се притеснявал за нашето здраве.
На срещата се наслушахме на какви ли не предложение от типа да ни командирова в МВР, да видим как е там и как се работи дори за по-малко пари от нашите, до това докторите да си намалят заплатите, за да получаваме ние повече.
След всичко това ние медицинските сестри, които цял живот се занимаваме с болни искаме да споделим с цяла България, че сме силно притеснени от психологическото състояние на Бойко Борисов и хората, които го заобикалят. Ние отидохме на тази среща с ясни искания и за пореден път не чухме, че ще има ясни решения. Беше ни обещано, че ще се направят проверки – те и сега се правят!
Резултата е нулев. Беше ни обещано в министерството на здравеопазването да мислят – те мислят вече цяла година, виждаме, че не могат да го измислят. Той не знаел как да ни задържи, защото не можел да ни даде по 6-7 хиляди лева заплати. Интересно ни е обаче как на политици, депутати и в министерствата, за да не правят нищо може…
Няма нужда да продължаваме, да обясняваме, че и на тази среща с Бойко Борисов се наслушахме на лакърдиите му как държавата имала нужда от нас и как той мислел за всички в България и страдал, когато някой идвал с проблемите си в министерски съвет. Поредните часове изгубено време в лъжи и обещания, това са заключенията от нашата среща, както и факта, че Борисов си има вече поставена диагноза от нас:
Патологично болен лъжец, който не може да се справи с нито един проблем на България. Знаете, че дори и да не сме доктори, ние като дългогодишни служители в системата на здравеопазването познаваме болестите на хората, затова препоръчваме на Борисов да вземе мерки и да започне да се лекува.
Като силно му препоръчваме, ако иска да се излекува от болестта да напусне веднага политиката и да подаде оставка.
Ние вече сме наясно, че няма да има решение на проблемите ни. А какво ще напишат журналистите на властта, не ни интересува.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_945.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар