Медици от Правителствена болница: Шиши и Любомир Спасов ползваха кислородната барокамера за разкрасяване и подмладяване

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Делян Пеевски, известен още като Шиши и бившият директор на болница „Лозенец“, бившата Правителствена, са ползвали кислородната барокамера цел да се подмладяват и разкрасяват. За козметичната употреба на капсулата от „височайшите особи“ разкриха пред Фрог нюз медици от лечебното заведение.

Възмущението им идва повече от факта, че барокамерите, които се използват за лечение на хора с тежки увреждания, са единици в България и за тях много често дълго се чака ред. Въпреки това има подозрения, че апаратурата в това лечебно заведение, което се намира на етажа на физиотерапията, не е била използвана ефективно, за да се помага на страдащите, а е влизала в употреба, за да направи богопомазаните външно по-привлекателни. Съмненията витаят най-вече заради липсата на каквато и да е информация кой и кога е влизал в капсулата с кислород. Куриозното е, че болницата не разполага с конкретна информация за лекувани с „машината“ пациенти.

 

От медицинска гледна точка барокамерата допринася за повишеното снабдяване с кислород  на организма. Тя помага на хората, страдащи от въздушна емболия, декомпресия, изгаряния, церебрален оток, диабетни рани, газови гангрени, инсулт и много други. Известно е също така, че това е  добър начин да поддържате кожата си млада и жизнена. За съжаление, според източниците ни, въпреки дефицита, капсулата в болница „Лозенец“ е била използвана за последното изброено.

 

Колкото и да ви се струва странно, в Правителствена болница, освен традиционна, се прилага и т. нар. енергийна медицина. Няма лъжа. Докато клиниката се е ръководела от д-р Любомир Спасов, на няколко места в сградата са били монтирани стъклени пирамиди. Смисълът е в района, където се намират, да се концентрира живителна енергия, която да помага на болния да оздравее. Медиците, разбира се, приемат за ексцентрична идеята за изграждането на въпросните пирамиди, но се притесняват дали градежът им не е глътнал много пари от бюджета. Тази информация също остава в графа „никой нищо не знае“. Лекарите ни казаха, че ако решите да се възползвате от необичайната екстра, може да намерите тези пирамиди до Бърза помощ, на задния вход, при т. нар. покои на Спасов и на други места.

 

Преди няколко седмици гръмна грандиозен скандал за това, че в болница „Лозенец“ са се извършвали незаконни трансплантации. Източниците разказаха пред Фрог, че проф. Масимо Малаго  и още двама германци от румънски произход, са канени да правят трансплантации срещу огромни хонорари, в което няма нищо лошо, когато се касае за спасяването на човешки живот.

 

Твърди се, че Любомир Спасов само е присъствал на сложните хирургични интервениции, но после се снимал с оздравяващите. Действията му се възприемали като демонстрация, че приносът  за изцелението им основно е негов.

Работещите в болницата са убедени, че от там ще „гърмят“ още заложени от предишното управление мини.

 

Вчера ви разказахме как една и съща фирма, зад която се твърди, че неофициално са свързани със Спасов и Делян Пеевски, е печелила близо 50% от обществените поръчки за доставка и ремонтни дейности. Така за пет години дружеството е прибрало над 32 млн. лева. Освен това по времето на Любомир Спасов болницата е сключила договор за охрана с ВИП-секюрити, която също се свързва с Пеевски. Според лекари Спасов си е направил покои, до които никой няма достъп в момента. Затова не се знае какво има вътре, какви ремонти са били извършвани и за чия сметка. Предполага се, че реновирането е било отново зя сметка на бюджета на лечебното заведение.  Повече за това можете да прочетете ТУК.  

 

Медията ни наскоро зададе и други важни въпроси, на които все още няма отговор. Затова пак ще ги напомним:

 

– Нямa ли дa ce рaзcлeдвaт зaкупувaниятa нa aпaрaтурa, кoятo рeaлнo cтрувa някoлкo пъти пo-мaлкo oт плaтeнитe пo cъмнитeлни дoкумeнти cуми?

 

– Зaщo НAП и ДAНC нe прoвeрят пo кaкъв нaчин прoф. Cпacoв e придoбил cкъпaтa къщa в кв. Бoянa?

 

– Cлeд кaтo ce oбявихa caнкциитe пo зaкoнa „Мaгнитcки“ нямa ли някoй дa ce рaзрoви в oтнoшeниятa нa Cпacoв c Пeeвcки и Дoгaн?

 

– Изпрaщaл ли e шeфът нa прaвитeлcтвeнa лeкaри oт бoлницaтa дa oбcлужвaт eднo oт дeцaтa нa Пeeвcки в Дубaй? Пo кaквa линия, кoй e плaщaл кoмaндирoвъчнитe и тeхния прecтoй тaм?

 

– Кaкъв e принocът в рaбoтaтa нa Клиникaтa пo пeдиaтрия нa д-р Юри Фaндъкoв, cъпруг нa cтoличния кмeт Йoрдaнкa Фaндъкoвa? Кaквa e нeгoвaтa зaплaтa cпрямo ocтaнaлитe кoлeги?

 

Екип на Фрог нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар