Между 400 и 500 хиляди броя Samsung Galaxy Fold са били продадени през 2019 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като през декември настъпи объркване колко точно са продажбите на първия смартфон със сгъваем дисплей на Samsung, днес имаме официална информация по въпроса от шефа на компанията. По време на провеждащото се в момента изложение CES 2020 в Лас Вегас той сподели, че продадените бройки от Galaxy Fold са между 400 000 и 500 000.

Изявлението на DJ Koh още веднъж отхвърля разпространената в края на миналата година информация, че тиражът на Galaxy Fold вече е прехвърлил 1 милион бройки.

Дори наполовина по-малко обаче звучи като успех за корейците, защото Galaxy Fold е първото по рода си устройство със сгъваем дисплей, което имаше турбулентен старт на пазара, а и цената му е около $2000. 

През 2020 г. смартфоните със сгъваеми дисплеи вероятно ще продължат да са нишови продукти с по-тясна аудитория, най-малкото заради високите им цени. Очаква се обаче тези устройства да стават все по-популярни и все повече производители да предлагат такива в портфолиото си. Самите Samsung много скоро би трябвало да покажат новия си Galaxy Fold, за който се очаква да има съвсем различна форма и вертикално прегъващ се дисплей с по-компактни размери. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар