Мейдел, която си смени името, облече българска носия и развя байрак преди изборите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Една нахилена женица /моля да си сподели хапчетата с нас/, ни убеждава, че е е голяма българка.

Като си прави ПР в Брюксел и тропа народно хоро в центъра на града. Бравос, Майди! Голяма българка се извъди. Само където дори се срамуваш от българското си име.

Традиции ли? Традициите на България НЕ СА В БРЮКСЕЛ!!!

Традициите български са тук, в България, по градове и села. А, да, села вече почти няма или са толкова обезлюдени, че няма вече кой да спазва традициите български.

Там някак си не е удобно да си провеждаш предизборната кампания, че току-виж по стар български обичай те проводят с камъни до края на селото.

Отвращавам се от показността. Особено когато става дума за българското. България е в сърцето, не в хорото. А и какво иска да покаже Майди с това хоро в Брюксел? Че ще останем само като някаква културна атракция за развлечение на европейците? Че в Брюксел има повече българи, отколкото по българските села?!? Да събереш овациите на гербавите дебили?

Смешно и жалко изпълнение. Щях да го одобря, ако беше дошла в България, в някое българско планинско село, където се ПАЗЯТ българските традиции и там да се опита на отчаяните и озверели от мизерията хора да обясни, че трябва да тропнат в чест на нейната кампания едно хорце!

Не знам защо, винаги като й видя нахилената физиономия, се сещам за пикаещото момченце в Брюксел. Имат си символ хората какво мислят за такива като Майди. Май е време и ние да покажем какво мислим за Майди, Габриелката и прочие “българки”, практикуващи изборен патриотинг!
Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар