Мено Кох: От малък Депай беше готов да минава през трупове, за да печели – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защитникът на ЦСКА – Мено Кох, говори за известния и над 100-годишен нидерландски вестник „Eindhovens Dagblad“. Снажният бранител си спомни с умиление за юношеските си години в силната академия на ПСВ Айндховен. В гарнитурите на гранда от Айндховен Кох дълги години е съотборник с Мемфис Депай, който описва като „готов да мине през трупове, за да победи“.

„От първия ден на Мемфис беше ясно, че той е истински победител. Аз също исках да печеля всички мачове, но по честен начин, като бъда най-добрият. Мемфис беше готов да мине през трупове. Той наистина искаше да спечели всичко, а и можеше да се бори за това. Ядосваше се много, наистина, и съвсем неоснователно, ако не стане неговото“, споделя Кох, смеейки се.„Трябва да можеш да устоиш и да се справиш с такъв силен характер. Мемфис извади най-доброто от някои момчета по този начин и с тази си спортна злоба. Други обаче се връщаха в черупките си малко заради манталитета му. В крайна сметка – този характер, го заведе там, където е сега“, продължи играчът на ЦСКА.

Кох сподели, че изпитва само уважение към бойния дух и манталитета на победител на Депай: „Той винаги е искал да бъде най-добрият. Никога не съм го виждал да тренира лошо. Мога само да изпитвам голямо уважение към това“.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар