Мента: Никой не се интересува, че някой протестира, нормалните ни харесват и искат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатката от ГЕРБ обясни как управляващите само задали тона за конституцията, щяла да се дописва

 

В предложенията си за нова Конституция ГЕРБ се е съсредоточил върху области, които са критични. Това заяви пред Нова тв депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова.

„Става въпрос за съдебната система, където могат да се допълнят и променят още много неща, с цел постигане на конституционна независимост на съдебната система. Има и няколко предложения, към които всички български граждани заявиха подкрепата си на референдума преди няколко години”, допълни още тя.

Въпреки, че за мен лично 120 депутати в Парламента е популистко и ще убие демокрацията, допълни председателката на бюджетната комисия пред камерата на Нова тв.

По нейните думи вчера при консултациите с отделните партии е било уточнено, че това, което е внесено до момента, е минимално, а смисълът е бил да се повдигне въпросът за ВНС и нова Конституция.

„От ВМРО ясно изразиха своята принципна подкрепа за свикване на Велико народно събрание и подготовка за нова Конституция. Нормално е те също да имат някакви свои предложения, които да искат да бъдат включени”, поясни Стоянова.

Тя допълни, че НФСБ също са заявили, че имат подобни предложения. „Вероятно и другите групи, ако успеем да внесем предложението за свикване на ВНС и нова Конституция в парламента, също ще имат своите идеи. Тепърва предстоят разговорите по същество”, заяви още Менда Стоянова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар