Нинова

Меркантилността в българската политика е свлачище, което влачи държавата ни към истинска бездна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оръжия за над един милиард евро за няколко месеца! Достатъчен аргумент Корнелия да приветства схемата „Кирил Петков“ във всякакъв смисъл и да приема правилата на символното и реалното поле (по Пиер Бурдийо) на най-слабото и неадекватно правителство в историята на България.

Заради административното опекунство върху подобно трасе Корнелия ще бъде готова на всичко, за да сглоби кабинет. Ако трябва ще доубие БСП-то и ще доизгражда ПП-то.

Ако трябва ще изгони и останалите служители от руското посолство, ако трябва ще обяви война на Русия… Меркантилността в българската политика е свлачище, което влачи държавата ни към истинска бездна. БСП-то щяло да предлага кабинет… А ИТН съгласни ли са да продължи тази агония, че не се сещам иначе кой ще гласува за нов премиер на ПП?! Брауново движение някакво… Борисов има интерес да се направи още един несполучлив опит, с което ПП да се довършат, защото сега все още имат енергия да се самогероизират… След поразиите на Кирил Петков ще бъде невероятно трудно да се управлява. Те няма и да управляват, просто ще продължат с рушенето и оръжията, които представят за икономически възход. Докато населението изпищи на неживо…

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар