Месечен хороскоп за декември 2020

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво очаква различните зодии през декември 2020. Месечен хороскоп за месец декември 2020.

Месечен хороскоп за декември 2020
 © iStock

Месечен хороскоп за декември 2020: Овен

Месец декември няма да е лесен за вас. Очакват ви промени и някои трудности по пътя. На моменти ще се чувствате психически и физически претоварени, сякаш всеки момент ще избухнете. Намерете начини да канализирате напрежението и да не си го изкарвате на близките. Въпреки нервността, се радвате на крепко здраве и подкрепа от страна на семейството. 

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Телец

Декември е месец на застой за вас. Няма раздвижване нито на любовния, нито на служебния фронт. Това може да се тълкува и като положително, и като отрицателно. Сами решете за себе си как да гледате на ситуацията. Отдайте се на почивка и на планиране, избягвайте активността и големите покупки дори с оглед на празниците.

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Близнаци

През декември се гответе за големи промени. Случват ви се положителни неща едно след друго. Те може би ви плашат, може би ви радват. Каквото и да е подходът ви, очаквайте да посрещнете Новата 2021 като трансформиран човек. Сега е периодът за отдавна отлагани покупки, но бъдете разумни как и колко харчите. Не забравяйте да общувате с най-близките си хора в този период на промени – те са ваша подкрепа и не бива да бъдат оставяни на заден план.

 

5 зодии, които винаги се отнасят с уважение към другите >>>

зодия близнаци, месечен хороскоп декември 2020

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Рак

Месец декември е период на растеж за вас. Финансови постъпления очакват повечето от вас. Ако искате повишение, сега е периодът да го обсъдите с шефовете си. Декември е месец, в който да започнете обучение, да намерите ново хоби или друг начин да разширите “хоризонта” си. Бъдете внимателни, защото отношенията с най-близките ви страдат заради ангажираността ви. Възможни са семейни скандали, както и да станете обект на интрига.

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Лъв

Посветете декември на промени. Ако отдавна отлагате промяна във външния вид – например нова прическа или стил на обличане, сега е идеалното време да поставите началото. Стабилни сте във финансово отношение и можете да си позволите да се отпуснете с пазаруването. Декември е подходящ и за инвестиции. У дома очаквайте дребни семейни проблеми, които можете да разрешите само със специално внимание за половинката.

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Дева

Отдайте цялото си свободно време и внимание на семейството. През декември работата остава на заден план, а личните ви нужди и тези на близките ви излизат напред. Ограничете се в харченето на пари и бъдете особено мъдри при пазаруването на подаръци. Възможни са леки здравословни проблеми, но нищо, което малко почивка не може да оправи.

 

Кои са двете страни на всяка зодия? >>>

зодия дева

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Везни

Подгответе се за изненади през декември. Очаквайте промени по отношение на квалификацията и образованието си. Ако получите възможност за обучение или допълнителни задачи, които да ви дадат нови умения, не се колебайте. Периодът ще е наситен с преживявания, свързани със социалните ви умения – колеги, приятели и далечни роднини. Възможно е да има напрежение и дори да се окажете в центъра на скандал.

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Скорпион

Месец декември е изпълнен с приятни събития за вас, особено по отношение на работата и личните отношения с половинката. На работното място сте натоварени, но всичко ви се удава с лекота и се справяте с натоварването. У дома се радвате на хармония и обич, сякаш виждате човека до себе си в нова светлина. Декември е благоприятен за нови запознанства. Ако срещнете хора, които са ви симпатични, не се колебайте да задълбочите отношенията си – може да откриете нови най-добри приятели.

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Стрелец

През декември ще се радвате предимно на позитивни емоции. Периодът е благоприятен за придобиване на нови умения. Декември е добро време, ако търсите промяна във външния си вид или в характера си. У дома сте раздразнителни и напрегнати. Опитайте се да потърсите подкрепата на половинката си, за да изясните източника на яда си. Избягвайте големи събирания с роднини, приятели и колеги, възможни са конфликти. Придържайте се към малка, но сплотена компания от близки хора.

 

Кои са най-злопаметните зодии >>>

зодия стрелец

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Козирог

Декември не е вашият месец. Колкото и да се стараете, колкото и да опитвате, нещо все не се получава. Независимо дали е работа, любов, обучение, пари… Липсата на стабилност ви напряга и често ще изпускате нервите си. Неспособността да владеете емоциите си се отразява негативно на всеки аспект от живота ви. Затова имате два избора, или да се примирите, че през декември всичко ще е посредствено, или да се ядосвате. Вместо да изливате гнева си, обърнете поглед към себе си, за да откриете вътрешен мир.

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Водолей

Декември е подходящ месец за промяна. Ако искате да смените работата, сега е време да потърсите нещо ново. Този месец е идеален за социализация – спазвайте всички мерки, но отделете време за близки приятели или далечни роднини, с които отдавна искате да се срещнете. Като говорим за промяна, през декември можете да се фокусирате и върху дребни промени в дома или отдавна отлагани малки ремонти. Само не забравяйте, каквото и да правите, не харчете всички си пари. Избягвайте инвестициите, няма да са печеливши.

зодия водолей

 

Месечен хороскоп за декември 2020: Риби

Месец декември ще е период на крайности за вас. От една страна ще сте стресирани и претоварени с работа. От друга – ще берете плодовете на полаганите досега усилия. Усещате внимание – от близките, от колегите и от половинката. Обсипват ви с комплименти и целия позитивизъм като че ли тушира напрежението, породено от многото работа. Използвайте декември за планиране, но без да тръгвате в нова посока. Избягвайте харченето на големи суми пари, както и инвестициите.

 

 

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар