Месечен хороскоп за МАРТ 2024

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Астролозите ще ви разкажат какво ще е интересното през месец март, какви трудности може да срещнете и как да ги заобиколите. Вижте какво очаква различните зодии през март 2024.

Месечен хороскоп за МАРТ 2024
 © iStock.com,  Колаж: Розали

Трябва да отбележим, че на 10 и 11 март Меркурий и Венера ще навлязат съответно в знака на Овен и Риби, което ще има много благоприятен ефект върху енергията и настроението им. Това означава, че черната серия ще приключи на 10-и.

Що се отнася до Марс, той ще бъде много по-негативен от преди, тъй като на 22-ри навлиза в знака на Риби. Това не би трябвало да се отрази твърде зле на късмета ви, но все пак за мнозина от вас ще има проблеми с мотивацията.

Астролозите смятат, че през март много от вас ще успеят да подобрят настроението и благосъстоянието си. Това ще бъде време на добро и любов.

 

Вижте какво очаква различните зодии през март 2024

 

Овен

За онези от вас, които са сами, месец март ще ви поднесе приятни изненади на любовния фронт. Представителите на зодиака, които са във връзка, трябва да са особено активни в отношенията си с половинката. Очаквайте промени и дребни проблеми на работното място. Ако работите усърдно, ще сте преодолели притеснението си до средата на месеца и след това ще берете плодовете на усиления си труд. Възможни са също неочаквани парични постъпления. Избягвайте да правите инвестиции и да започвате нови бизнес начинания.

 


Огън, земя, въздух, вода. Как влияе елементът на зодията?


 

Телец

Използвайте месец март, за да поработите над емоциите и отношенията с половинката. Прекарвайте свободното си време заедно. Подновете контакти с далечни роднини и приятели, които не сте виждали отдавна. Очаквайте финансови постъпления и дори повишение на заплатата. Не правете необмислени покупки, а насочете парите към заеми, които имате. Бъдете внимателни в отношенията с колегите, защото са възможни проблеми и конфликти. На работното място ви очаква приятна изненада – не толкова свързана с материални придобивки, колкото с приятни емоции.

 

Близнаци

Ако нямате партньор, през март очаквайте раздвижване на любовния фронт. Разположението на планетите е благоприятно за намиране на нещо ново, вълнуващо и трайно в любовта. Повишение на работното място и повече ангажименти са сред нещата, които звездите готвят за вас. Избягвайте инвестиции и нови бизнес начинания. Предизвикателствата, пред които ще се изправите, ще ви напрегнат, но ще ги преодолеете и ще излезете от ситуацията по-силни.

 


ВИЖТЕ СЪЩО: Коя е най-привлекателната черта на всяка зодия?


 

Рак

Бъдете предпазливи, когато общувате с половинката. Възможни са сериозни скандали, започнали от дребни битови въпроси. Прекарвайте повече време заедно и се старайте да поддържате добрия тон на разговора на всяка цена. Очаквайте повишение на работното място, което ще дойде и с нови задължения. Въпреки притеснението си, хвърлете се с главата напред в новостите и до края на март нервността ви ще е спаднала. Ако имате отдавна отлагани ремонти у дома, започнете ги през март. Месецът е добър и за започване на нови бизнес начинания.

 


НУМЕРОЛОГИЯ: Какво трябва да научите през този живот?

НУМЕРОЛОГИЯ: Какво трябва да научите през този живот?

 

Лъв

Март е месецът на любовта за вас. Това, обаче, далеч не означава, че хармонията се е настанила трайно в дома ви. Ще има малко от хубавото, малко от лошото. Дребните конфликти не са изключени. До средата на месеца очаквайте добри новини, свързани със семейството. Втората половина на месеца, обаче, ще има повече напрежение. На работното място очаквайте промени. Ще бъдете изправени през важен избор, от който ще зависи професионалното ви развитие.

 

Дева

Отдайте се на романтика през март. Планирайте свободното си време с половинката и правете отдавна отлагани неща. За онези от вас, които са сами, знайте, че любовта вероятно е точно под носа ви. Оглеждайте се за нея и не игнорирайте знаците, които Вселената ви изпраща. През втората половина на март очаквайте новини, свързани с финансите. Избягвайте всякакви инвестиции и големи покупки. Стойте настрана от нови бизнес начинания. Март е месец, в който вниманието ви трябва да е насочено към семейството.

 


ВИЖТЕ СЪЩО: Кои са силните и слаби страни на всяка зодия


 

Везни

Месецът е подходящ за отдавна отлаган ремонт. Разпределете задълженията си с половинката, в противен случай умората и напрежението ще ескалират и след средата на март конфликтите ще се настанят трайно в дома ви. Очаквайте финансови постъпления през първата половина на месеца. Претоварени сте на работното място, макар да сте добре организирани, ви преследва усещането, че изоставате и не се справяте добре. Усиленият труд ще се отплати и в следващите месеци ще получите бонус за добре свършена работа.

 

Скорпион

През март приоритетите ви са любовта и семейното щастие. Планирайте кратка ваканция със семейството и правете онова, за което все не ви остава време. Атмосферата на работното място е спокойна – вършите само онова, което се изисква от вас. През последната седмица на март очаквайте парични постъпления, които да покрият някои дребни дългове, които сте натрупали. Избягвайте да инвестирате или да участвате в нови бизнес начинания.

 


Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия. Вижте какви съвети дава астрологията

Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия. Вижте какви съвети дава астрологията

 

Стрелец

Очаквайте подновяване на отдавна забравени контакти. Срещи със стари приятели или съученици, които не сте виждали отдавна, ще подобри настроението ви. Месецът е изпълнен с положителни емоции, не се страхувайте да им се отдадете. Усилената работа през последните месеци ще се отплати под формата на похвали и финансови постъпления. Позволете си да се поглезите с покупка, за която все не отделяте средства.

 

Козирог

През месец март трябва да сте внимателни в любовта – независимо дали сте във връзка, или не. Объркване, стрес и много потиснато напрежение ще се отрази на отношенията в семейството. Атмосферата ще се успокои в края на месеца. Чувствате се напрегнати във финансово отношение, макар голяма част от притеснението ви да е само вътрешно усещане, а не продиктувано от реални обстоятелства. Периодът е подходящ за отлагани покупки и дребни промени у дома. Бъдете внимателни на работното място, защото отдавна трупано напрежение може да се отрази на професионалните отношения с колегите.

 


4-те зодии, които най-често се развеждат

4-те зодии, които най-често се развеждат

 

Водолей

Любовта и стресът ще вървят ръка за ръка през март. Опитайте се да се въздържате от спорове и конфликти, не винаги изливането на емоциите е най-правилният подход. Онези от вас, които са сами, трябва внимателно да подхождат към новите връзки, защото периодът не е подходящ за започване на любовна авантюра. Във финансово отношение ще има баланс между разходи и приходи. Средствата ви няма да се повишат, но няма и да намалеят. Само избягвайте големи покупки. Потърсете утеха и съвет в приятелите си, когато усетите, че напрежението взима връх.

 

Риби

Любовта е във въздуха за вас през март. Звездите обещават романтика и незабравими моменти с половинката. Открийте романтичната си страна и покажете на човека до себе си колко го обичате. Месецът е подходящ за придобиване на нови умения, свързани с работата. Очаквайте повишение, благодарение на труда, който полагате. То, обаче, ще дойде след няколко месеца. През март си оставете време за равносметка и разчистване – откажете се от вредните навици и ненужните вещи. Пролетта е прекрасен сезон за ново начало.

 

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар