Месечен хороскоп за ноември 2023

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво очаква различните зодии през ноември. Месечен хороскоп за ноември

Месечен хороскоп за ноември 2023
 © iStock.com

ОВЕН 21.03 -19.04

Очаквайте напрежение в живота си особено що се отнася до общуването. Ще срещате проблеми както с близките у дома, така и с колегите на работното място. Опитайте да останете сдържани. Не си позволявайте да избухвате. Ще сте изнервени и напрегнати почти през цялото време.Опитайте да доверите тревогите си на половинката или близък човек, който ще ви разбере и помолете за помощ да преминете през този период безпроблемно.


10 любопитни факти за Овните

 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 20.05

На пръв поглед в спокойното ви ежедневие ще се появят не много приятни изненади. Опитайте да овладеете рогатата си природа и да не си изкарвате яда на всеки, застанал пред погледа ви. Животът ви като че ли е разделен само между работа и дома. Нямате никакво време за почивка и това ви изнервя.

Не пренасяйте напрежението от работа у дома и обратното. Опитайте да жонглирате с двете колкото и да е трудно.

5 характерни черти, които отличават всеки Телец

 

БЛИЗНАЦИ 21.05 – 21.06

Ноември за вас е месецът на семейството. Като че ли забравяте за всичко и се обръщате изцяло към тях. На работното място не всичко върви по мед и масло, но някак успявате да подредите задачите и приоритетите си и да поставите в центъра най-близките си хора. Периодът е подходящ да организирате семейно събиране. Избягвайте финансови инвестиции, защото може да са несполучливи.

Дайте си време за почивка и намерете време да се вслушате във вътрешния си глас как да действате.

5 неща, по които да познаете зодия Близнаци

 

РАК 22.06 – 22.07

Месец ноември е подходящ за изчистване на неясноти в отношенията между вас и близките ви хора. Подходете с търпение и разбиране и задавайте много въпроси там, където мислите, че не разбирате човека отсреща. Избягвайте стресови ситуации и в никакъв случай не влизайте в конфронтация с никого.

Ще имате неочаквани финансови постъпления. Радвате се на крепко здраве.

13 забавни неща, които не знаете за Раците

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Фокусирали сте се изцяло върху личностното си развитие. Месецът е идеален за започване на курс за подобряване на квалификацията. Обучението върви леко и с добри резултати. Кипите от идеи и това не остава незабелязано на работното място.

Съвсем скоро усилията ви ще бъдат възнаградени. Оглеждайте се за възможности и не пропускайте нищо!

Какво трябва да знаем за зодия Лъв?

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Звездите вещаят напрежение у дома за вас. Бъдете готови да посрещнете неприятните ситуации хладнокръвно и не си позволявайте да избухвате, дори много да ви се иска. Не се поддавайте на емоциите и не преувеличавайте негативните си емоции. Имате склонност да драматизирате, което може да повлияе зле на половинката ви.

Винаги когато сте на ръба на нервна криза, отстъпете назад и се отдайте на анализ, една от най-силните ви черти. Веднъж обмислили всичко, ще видите, че нещата не са толкова страшни.

10 неща, които само Девите ще разберат

 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Звездите са ви приготвили куп препятствия и изненади, особено на работното място. Вършете всичко с повишено внимание и успехът ще е с вас. Избягвайте конфликти и бъдете винаги любезни с колегите си. Проблемите ще намалеят чувствително през втората половина на месеца.

Въпреки напрегнатите ситуации ще се радвате на добро здраве и финансова стабилност.

Приятелят Везни – всичко, което трябва да знаете

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Конфликт. Това е ключовата дума, която ще съпътства ежедневието ви през вашия месец. Изнервяте се и от най-дребните неща и трудно контролирате избухливостта си. На работното  място няма да ви липсват възможности за развитие, стига да сте достатъчно овладяни, за да не го пропускате и да ги реализирате.

Спокойствието ще се завърне в главата и душата ви чак в края на месеца, а междувременно стискайте зъби и бъдете максимално дипломатични.

8 въпроса, които НИКОГА да не задавате на един СКОРПИОН

 

СТРЕЛЕЦ 23.11- 21.12

Лудница! Няма как по друг начин да опишем ситуацията за вас, Стрелци. Промени на работа, нови шефове, нови колеги, нови задължения. Всичко като че ли се обръща с краката нагоре за вас. Трудно подреждате ежедневието си, което се отразява и на емоционалното, и на физическото ви здраве.

Направете си график, маркирайте всичко ново и говорете много с доверен човек, за да преодолеете трудния период.

10 неща, които само един Стрелец си мисли

 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Обръщате поглед към дома и семейството. Категорични сте да направите промени, които да подобрят живота на най-близките ви хора. Правите реорганизация на всичко – от графиците за свободното време (да, Козирогът има график дори за това) до подредбата на мебели и предмети у дома.

Изхвърляте всичко ненужно и правите всичко, за да се чувстват любимите ви хора уютно у дома. Затруднявате се с жонглирането работа-семейство, но на цената на лека умора ще се справите с всичко.

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Козирог

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Ноември е пълен с благоденствие за вас. На работното място ви очакват бонуси или повишение, нещо, за което работите усилено от месеци. Щастието се пренася у дома, където също цари хармония.

Периодът е подходящ за възобновяване на отдавна прекъснати контакти с далечни роднини. Отърсете се от всички слухове и клюки и започнете отначало.

Уникален анализ за зодия ВОДОЛЕЙ

 

РИБИ 20.02 – 20.03

Ноември е време да се обърнете навътре и да отделите време на духовното. Използвайте свободното време, което имате, за да се научите да разбирате по-добре себе си и чувствата си. Бъдете откровени с любимия човек, ако нещо ви тревожи.

Периодът е идеален да направите нещо добро за общността – доброволчески труд, облагородяване на пространството около дома и т.н.

10 неща, които да не казвате на зодия Риби

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар