Месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2022

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво ви очаква през октомври 2022 според зодията. Месечен хороскоп за октомври 2022 за всички зодии.

Месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2022
 © iStock

Месечен хороскоп за октомври 2022: Овен

През октомври ще се изправите пред сериозно предизвикателство за личността ви. Ще работите с останалите, а не против тях. Избягвайте конфликтите и споровете, доверявайте се повече. Всичко това ще предизвика буря от емоции у вас, затова не се колебайте да се опрете на доверен човек и да споделите тревогите си. Понякога гледната точка на близките ви успява да ви усмири и да ви помогне да се справите с трудностите. Периодът е подходящ само за добре обмислени покупки. Спонтанността няма да е ваш приятел според звездите. 


Месечен хороскоп за октомври 2022: Телец

През октомври ще се изправите пред редица изпитания, които ще тестват шестото чувство и добрата ви преценка в напрегнати ситуации. Съветваме ви да мислите по-дълго и да действате по-бавно. Интуицията ви не е в най-добрата си форма и ще усетите това още в първите дни на месеца. Въпреки това не се страхувайте да сте активни, просто съчетавайте логика и усещане, преди да предприемете нещо. Дребни проблеми с роднините ще ви извадят от равновесие около средата на месеца, подгответе се за напрежение.

Добави описание

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Близнаци

През октомври е добре да се посветите на близки и далечни роднини. Ще се наложи да се сблъскате с отдавна отлаган проблем, от който вече не можете да бягате. Ако можете, отделете личното от професионалното време, за да откриете баланса и на работа, и сред семейството си. В края на месеца ви очаква приятна изненада, която ще стопли сърцето ви. През октомври направете отдавна отлагани инвестиции и покупки, за които досега сте били колебливи.

 

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Рак

Октомври категорично не е месецът, в който имате добро поведение. Изпитвате вътрешна нервност, която натрапвате на останалите. Бъдете внимателни – какво говорите и как мислите, как се държите с най-близките си хора. Напрежението ще достигне своя връх в средата на месеца и е възможно да се стигне до сериозен срив в отношенията с близък до вас човек. За сметка на това,  на работното ви място цари хармония, което ви помага да балансирате напрежението от личния живот.

 

Добави описание

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Лъв

Октомври за вас е месец на трансформацията – у дома, в душата и дори на работното място. Ако искате да направите някаква промяна, сега е моментът за това. Но не избирайте да тръгнете сами по този труден и неравен път, потърсете подкрепа от половинката или доверен приятел. Бъдете особено внимателни с финансите и харчете големи суми, само в крайна нужда. 

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Дева

През октомври е добре да направите пълна преоценка на живота си. Постигнали ли сте баланс и ако не, какво още трябва да направите, за да се случи това. Ако откриете пропуски, сега е моментът да ги запълните. В същото време на работното място се прокрадва напрежение, чийто източник сякаш не долавяте. Бъдете предпазливи в общуването си с колегите. Говорете малко, слушайте повече – така ще разберете кои са ви близки и кои – потенциални врагове.

 

Добави описание

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Везни

Усещате ли промяната? Да, за вас тя е тук. Очаква ви нещо ново, което ще преобърне изцяло представите ви за живота. През целия октомври ще се преминавате ту през хубави, ту през лоши моменти. Ще усетите новостите и в мисленето, и в действията си. Периодът е подходящ за отдавна отлагана ваканция. Активната почивка ще ви помогне да подредите мислите си, дори в най-обърканите периоди.

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Скорпион

Бъдете предпазливи. Октомври е месец на сблъсъци и конфликти. Пред вас ще се изправи човек, който ще ви провокира, дори обижда и наранява. Опитайте да се „бронирате“ по най-добрия за вас начин. Ако се налага, дори се отстранете от дадена ситуация. В никакъв случай не влизайте в директна конфронтация. За щастие на работа сте пълноценни и по-креативни от всякога. Използвайте това, за да се отърсите от негативизма в личен план.

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Стрелец

Фокусирайте се върху целите си – къде искате да стигнете, какво да постигнете и как да го направите. Ако планирането ви притеснява, потърсете опора в любимия човек. Заедно можете да изградите стратегия за лични и общи цели, към които да вървите. Избягвайте да харчите големи суми. През октомври бъдете пестеливи и не правете големи покупки.

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Козирог

През октомври сте в стихията си. Оставете практичната ви страна да ви води напред. Следвайте логиката, не толкова интуицията. Очаквайте напредък на работното място – увеличение или нова позиция, с повече задължения, която ще ви позволи да се развивате и да придобиете нови знания. Пазете се от хора от не толкова близкото ви обкръжение и се пазете, защото ще се озовете в центъра на интрига.

Добави описание

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Водолей

През октомври насочете цялото си внимание към това да внесете ред – на работа, у дома и в ума си. Изпълнени сте с енергия, която сякаш не успявате да канализирате. Имате капацитета да се справите с всичко, стига да изградите план. Избягвайте да вършите повече от едно нещо – мултитаскингът не е подходящ през месеца. Напрежение у дома допълнително ще ви изнерви. Постарайте се да покажете любовта и вниманието си на половинката, за да възвърнете баланса в живота си.

 

Месечен хороскоп за октомври 2022: Риби

Октомври ще е месец, в който ще се стремите да въведете ред в хаоса. Изпълнени сте с безброй идеи на работното място, но все не успявате да ги подредите. У дома също има купища неща, които искате да свършите, но времето не достига. Няма да се справите сами и вместо да опитвате да сте срещу течението, потърсете подкрепа в най-близкия си човек, с чиято помощ да подредите всичко.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар