Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво ви очаква през септември 2022 според зодията. Месечен хороскоп за септември 2022 за всички зодии.

Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022
 © iStock

Месечен хороскоп за септември 2022: Овен

През септември ще сте по-натоварени от обичайното. Задачите се изсипват една след друга и сякаш нямате време да си поемете въздух. Времето ви преминава в планиране и работа на пълни обороти. Не ви остава и миг спокойствие, за да се отдадете на любими дейности. В тези натоварени моменти ще получите подкрепа от най-близките си хора. Половинката ви ще е най-важният човек, защото ще ви подкрепи със задълженията у дома. В края на септември ви очакват дребни здравословни проблеми. 


Месечен хороскоп за септември 2022: Телец

През септември ще сте обградени от обич и позитивни емоции. Радвате се на любов и взаимност у дома, разбирате се идеално с колегите и всичко за вас върви гладко. Късметът е на ваша страна. Периодът е подходящ за инвестиции и големи покупки, но не харчете безразсъдно. През септември ще се срещнете с човек от близкото минало, не се колебайте да възобновите контакт.

Добави описание

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Близнаци

Септември слага началото на период, изпълнен с промени за вас. Някои ще са приятни, други – не. Те ще ви помогнат да отворите съзнанието си към нещо различно и да приемете новостите, като неразделна част от живота. Не се затваряйте в себе си, останете оптимисти и приемете всяка промяна като възможност за нещо по-добро. Около средата на септември ще се почувствате преуморени и ще трябва да се преборите с дребни здравословни проблеми.

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Рак

След доста хаотично начало на септември, атмосферата около вас постепенно ще се успокои. Около средата на месеца няма да е останала и следа от нервността, която владее ума ви. Използвайте втората половина на септември, за да подредите дома си. Изхвърлете всичко ненужно, организирайте любимите си вещи. В последните дни на месеца очаквайте добри новини и среща с близки хора, които не сте виждали отдавна.

Добави описание

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Лъв

Всичко, което ще ви се случи през септември, ще е свързано с три фактора – пари, комуникация и хора. Харчете, инвестирайте – раздвижете парите в живота си и опитайте да ги умножите. Идеален период за стартиране на ново бизнес начинание. Втората половина на септември посветете на хората около себе си – вземете си кратка почивка, посветена на приятели и роднини.

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Дева

Месец септември ще е изпълнен с необичайни събития за вас. Ще срещате хора, за които не сте се сещали от години; късметът ще е с вас, когато най-малко очаквате. Пазете се от конфликти на работното място, възможно е да се озовете в центъра на интрига, от която да пострада упорития труд, който сте вложили през последните месеци. Дребни проблеми с половинката също ще допринесат за покачване на напрежението, но в края на месеца всичко около вас постепенно ще се успокои. Но останете нащрек през целия септември – внимавайте с кого и как разговаряте.

Добави описание

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Везни

Обзети сте от апатия и не проявявате интерес към нищо. Изпълнени сте с усещане, че нищо не върви както трябва или не се движи изобщо. Особено притеснение сте по отношение на личния си живот и връзките с членовете на семейството. Изпитвате вътрешно необяснимо напрежение. Около средата на месеца ще се отпуснете постепенно ще постигнете мир със себе си и околните около края на септември. Обърнете специално внимание на здравето през първите дни на месеца.

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Скорпион

Енергични и изпълнени с оптимизъм сте. Готови сте за големи промени в живота си и не можете, нито желаете да чакате повече. През септември ви очакват сериозни конфликти на работното място, най-вече с ръководни кадри. Пазете се от директни сблъсъци и не изпускайте нервите си. Периодът е добър за отдавна отлагана голяма покупки, инвестиция или започване на нов бизнес. Но не действайте без съгласието на партньора си, за да запазите хармонията в отношенията ви.

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Стрелец

След седмици упорита работа се чувствате изцедени и на ръба на силите си. Нуждаете се от почивка. Вземете си я при първа възможност, за да запазите здравето си. Изпълнени сте с напрежение, което ви прави избухливи. Сдържайте гнева си, за да не нараните онези, които обичате. В края на септември започва период, благоприятен за пътуване – не пропускайте да го оползотворите. Избягвайте големи покупки и непредвидени разходи през този месец, ако това е възможно.

Добави описание

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Козирог

Септември е месец на трансформация за вас. Случват ви се неща, за които не сте предполагали, че ще ви сполетят. А най-голямата изненада е, че сами предизвиквате тези промени. Пълно преобразяване на гледната точка за живота ще ви постави в ситуации, каквито не сте и очаквали. Ще се сбогувате с част от предишния си мироглед и това ще е основа за едно ново „Аз“. Възможни са финансови постъпления, но бъдете предпазливи как харчите парите си.

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Водолей

Имате нужда от смяна на обстановката. Изпълнени сте с вътрешно напрежение и дори най-дребното нещо ви дразни и ви кара да избухвате. Периодът е подходящ за пътуване, дори за ново хоби. Нещо, което да ви помогне да се отърсите от ежедневните проблеми. Обърнете поглед навътре, потърсете вътрешен мир и в края на септември постепенно ще започнете да се завръщате към предишното си уравновесено и спокойно съществуване.

 

Месечен хороскоп за септември 2022: Риби

Ще прекарате септември в търсене на баланс – между личните си желания и благото на семейството, между работа и свободно време. Колкото и да се стараете да сте уравновесени, в дадени моменти емоциите ще ви идват в повече. Потърсете помощ от най-близкия човек и помолете за малко лично време и пространство, за да продължите да сте опората, от която всички се нуждаят. Около средата на септември ще имате сериозни разходи, но с добро планиране те няма да ви притеснят и да ощетят сериозно бюджета.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар