Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2023

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вижте какво очаква различните зодии през септември 2023. Месечен хороскоп за месец септември 2023.

Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2023
 © iStock.com, Колаж: Розали

Месечен хороскоп за септември 2023: Овен

Звездите са ви подготвили много приятни моменти през септември. Очаквайте изненади от близките си. На работното място се радвате на уважение и внимание от страна на колегите. Възможно е да получите повишение. Макар късметът да е на ваша страна, избягвайте инвестициите и големите покупки. Обърнете повече внимание на вътрешния си свят. 

Месечен хороскоп за септември 2023: Телец

Звездите са ви подготвили месец, изпълнен със смесени случки и емоции. Ще има и от хубавото и от не чак толкова хубавото. Бъдете внимателни как се държите и какви решения взимате на работното място, защото част от действията ви ще предизвикат силна вълна от негативизъм. Обърнете се към близките си за подкрепа, ще имате нужда от някой, за да ви помогне в баланса на чувствата. Възможни са неочаквани финансови постъпления. Периодът е подходящ за промяна, ако е добре обмислена.Открийте кои са вашите добродетели и кои – тъмните черти на характера ви, според зодията ви

Открийте кои са вашите добродетели и кои - тъмните черти на характера ви, според зодията ви


Месечен хороскоп за септември 2023: Близнаци

През септември обърнете специално внимание на здравето си – емоционално и физическо. Ако може, вземете си отпуск и опитайте ново хоби или нещо, което да ви помогне да се отървете от натрупания стрес. Възможни са малки финансови затруднения или изнервящи ситуации, свързани с пари. Преди да взимате каквито и да било важни решения, винаги ги обсъждайте с доверен човек, защото преценката ви може би е замъглена.


Как се справят с промяната различните зодии?


Месечен хороскоп за септември 2023: Рак

Септември ви е подготвил куп положителни събития. Неочаквани финансови постъпления ще ви помогнат с отдавна отлагана покупка. И у дома, и на работа сте ефективни и бързо успявате да свършите всички задачи. Умората като че ли не ви засяга. Бъдете внимателни в отношенията с близките си хора, защото може да се почувстват лишени от внимание заради всичките ви ангажименти.

 

Месечен хороскоп за септември 2023: Лъв

През септември ще берете плодовете на труда, полаган месеци наред. Очаква ви повишение на работното място. Периодът е добър и за смяна на работата. За сметка на това у дома очаквайте напрежение. Половинката и членовете на семейството ви се чувстват пренебрегнати. Затова отделете време и усилия, за да им демонстрирате обичта си.


ВИЖТЕ СЪЩО кои са вашите кармични тайни, които трябва да научите според зодията

Вижте кои са вашите кармични тайни, които трябва да научите според зодията.


Месечен хороскоп за септември 2023: Дева

Очакват ви проблеми на работното място. Чувствате се изнервени, възможни са изблици на гняв. Бъдете внимателни с поведението си, защото може да ви коства работата. Напрежението се пренася у дома, където също ви очакват конфликти. Макар да е трудно, потърсете начин да възстановите вътрешното си равновесие, в противен случай проблемите ще се задълбочат. Добрата страна е, че сте в отлично здраве и сте много енергични.


Зодията ви може да подскаже кое е това у вас, което ви прави неустоими в очите на останалите. Ето кои са силните ви козове…


Месечен хороскоп за септември 2023: Везни

Месец септември е изпълнен с позитивни емоции за вас. Неочаквани приходи ще ви помогнат да закрепите финансовото си състояние. Очаквайте повишение или похвали на работното място. У дома цари хармония, нарушавана о дребни конфликти, но нищо, което да помрачи щастието ви.

 

Месечен хороскоп за септември 2023: Скорпион

Късметът не е на ваша страна през септември. Макар да не се очакват сериозни проблеми на работа или у дома, денят ви е пълен с дребни спънки, които развалят настроението и нарушават ритъма ви. Въпреки напрежението, избягвайте да правите каквито и да било промени, периодът не е подходящ за това. Обърнете повече внимание на здравето си, както и на отношенията с половинката.


Каква е вашата мисия на Земятаспоред зодията?

Каква е вашата мисия на Земята според зодията?


Месечен хороскоп за септември 2023: Стрелец

Септември е месец на осъзнаването. Ще откриете куп нови неща за себе си – влечения, способности, недостатъци. Периодът е идеален за личностно израстване. Въпреки това избягвайте големите промени, дайте си време за обмисляне на всяка крачка – била тя напред, или назад. Септември е добър месец за дребни инвестиции или покупки, ще ви донесат късмет.


Какво е първото нещо,което си казват за вас, когато разберат зодията ви?


Месечен хороскоп за септември 2023: Козирог

Бъдете внимателни в действията си през септември. Склонни сте към непостоянство – на работа и у дома. Това ще създаде напрежение сред близките ви и сред колегите. Опитайте се да ангажирате съзнанието си през цялото време, правете си графици и се отдавайте на любими занимания. Само така ще внесете ред в хаоса. 

 

Месечен хороскоп за септември 2023: Водолей

Бъдете внимателни и търпеливи във всичко, което правите. Опитвате се да пришпорвате обстоятелствата и това ще е причина за конфликти. Възможни са конфликти с членове на семейството, които ще прераснат в сериозни скандали, предателства и трайно разваляне на взаимоотношенията. Опитайте се да предотвратите това, като поработите върху дипломатичността си.


Огън, земя, въздух, вода.Как влияе елементът на зодията?


Месечен хороскоп за септември 2023: Риби

Месец септември ви е подготвил куп дребни проблеми. Нищо, което да ви изкара извън равновесие, но със сигурност ще ви дисбалансира. Стараете са да организирате работата си, но като че ли всички обстоятелства са против вас, каквото и да правите. Проявете търпение в общуването с колегите си, за да на задълбочите конфликтите. Намерете си ново хоби и посветете свободното си време на семейството, за да преодолеете напрежението от работата.

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар