Методи Андреев: След управлението на Борисов нямаме държава, а частна собственост – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След управлението на Борисов нямаме държава, а частна собственост. Това каза Методи Андреев, бивш депутат от гражданската квота на ГЕРБ, в предаването “Делници” с Николай Колев.
 “Той (Бойко Борисов – бел.ред.) е като Луи 14ти и изпълни девиза му: “Държавата – това съм аз”. Нямаме институции след ерата “Борисов”, категоричен е политикът. 

“Бойко Борисов е монарх, едноличен собственик, диктатор, но не и премиер на държавата.  Управлението на ГЕРБ е апотеоз на беззаконието”, допълни Андреев. 

По думите му, включванията на премиера в оставка от Банкя са източник на жълти новини.

“Премиерът в оставка казва, че депутатите се метнали на мерцедеси и увеличили заплатите си с 25 %. Това е отвратителна лъжа.  Напротив, част от заплатите са намалени. Колите на парламента не са мерцедеси, а фолксвагени. Сега ще има по една кола на парламентарна група”, разясни Методи Андреев. 

Относно неласкавото изказване на Борисов по отношение на Слави Трифонов – “политически страхливец”, Андреев коментира: “Не може мълчанието на “Има такъв народ” (ИТН) да продължава. Какво би се случило, ако я нямаше ИТН? Къде щеше да отиде протестният вот – при Мая Манолова, при “Демократична България”. Трифонов налива вода в мелницата на Борисов”, смята политикът

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар