Мечето Падингтън се завръща към корените си в Paddington in Peru

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Третият филм за любимото на малки и големи говорещо мече ще ни отведе на незабравимо приключение в далечно Перу с Антонио Бандерас и Оливия Колман през ноември.

Доста време мина, откакто за последно видяхме палавото мече Падингтън на голям екран. Точно 7 години по-късно, той се завръща, за да разкрие истината за своя произход и да се впусне в поредно щуро приключение, подходящо за малки и големи. И да си хапне доста сандвичи с мармалад, разбира се.

В Paddington in Peru, нашият герой решава, че е време да посети своята небезисвестна леля Луси, която го е спасила и приютила преди много, много години. Пристигайки обаче, Падингтън и неговото семейство разбират, че тя е изчезнала дълбоко в амазонската джунгла и, естествено, трябва да я открият.

За третия филм се завръщат добре познатите ни Бен Уимшоу (Падингтън), Хю Боневил (Мистър Браун), Джули Уолтърс (Мисис Бърд) и Имелда Стонтън (леля Луси). Емили Мортимър ще замени Сали Хокинс в ролята на Мисис Браун, а Антонио Бандерас и Оливия Колман се присъединяват към цветния ансамбъл, за да донесат още мистерия и стабилна порция смях със себе си.

Paddington in Peru потегля за към незабравими подвизи този ноември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар