МЗ обяви изнесените пунктове за ваксинация в страната през уикенда

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изнесени ваксинационни пунктове ще има в различни градове в страната през почивните дни, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

В София събота и неделя ще работят следните изнесени имунизационни пунктове:

– ж.к. „Дружба“, Културен дом, с работно време 9 ч. – 16 ч.

– The Mall, с работно време 13 ч. – 18 ч.

– България мол, с работно време 13. ч. – 18 ч.

– Парадайс мол, с работно време 13 ч. – 18 ч.

– Ринг мол, с работно време 13 ч. – 18 ч.

– Сердика мол, с работно време 13 ч. – 18 ч.

– Метростанция НДК, с работно време 9 ч. – 14 ч.

– Метростанция „СУ Св. Климент Охридски“ – от 12 ч. до 17 ч.

– Магазин МЕТРО, с работно време 10 ч. – 18 ч.

В събота ще има изнесен пункт и в Нов български университет, с работно време от 8.30 ч. до 12 ч.

Във Варна изнесени ваксинационни пунктове ще бъдат разположени на територията на магазин МЕТРО от 10 до 18 ч., на територията на магазини „Технополис Варна 2“, с работно време от 10 ч. до 18 ч., както и в Делта Планет мол, с работно време от 12 ч. до 18 ч.

В Бургас събота и неделя имунизации ще се извършват на територията на магазин МЕТРО, с работно време от 10 ч. до 18 ч.

В област Велико Търново изнесен имунизационен пункт ще бъде разположен на територията на Търговски парк – Велико Търново. В събота – в с. Пушево и в неделя – в с. Никюп от 7.30 ч. до 9 ч. в пенсионерските клубове в селата ще се извършат имунизации срещу COVID-19 от мобилен медицински екип.

В Ямбол имунизационен пункт ще бъде разположен на територията на магазин „Технополис“, с работно време от 10 ч. до 16 ч.

В Пазарджик през почивните дни имунизационен пункт ще бъде разположен на територията на магазин „Технополис“, с работно време от 10 ч. до 16 ч. Всеки ваксиниран ще получи карта-подарък на стойност 20 лв.

В Пловдив изнесен имунизационен пункт ще бъде разположен на територията на магазин МЕТРО, с работно време от 10 ч. до 18 ч.

В Добрич ще бъде разположен ваксинационен пункт в магазин „Практикер“, с работно време от 10 ч. до 14 ч.

Във Враца изнесени ваксинационни пунктове с работно време от 10 ч. до 14 ч. ще има в хипермаркет „Кауфланд“, хипермаркет „Лидл“ на бул.“В. Кънчов“, хипермаркет „Лидл“ на ул.“Стоян Даскалов“), а от 14 ч. до 18 ч. екип на РЗИ-Враца ще имунизира желаещите в хипермаркет „Билла“ (пл. „Суми“).

Освен в изнесените през почивните дни ваксинационни пунктове, желаещите да си поставят ваксина срещу COVID-19 могат да го направят и във временните имунизационни пунктове в лечебни заведения и регионални здравни инспекции, някои от които работят през цялата седмица. От здравното министрество препоръчват на гражданите, които желаят да се имунизират във временните ваксинационни пунктове, да се осведомят за работния им график предварително.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар