Миков: Корнелия Нинова обяви и президентската двойка Радев-Йотова за враг

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Гледам, че врагът вече не е само вътрешнопартийната опозиция, а е взела на въоръжение тезата за врага президентска двойка. Която е президентската двойка, подкрепена категорично от БСП на първи тур. Тя обяви и нея за враг. На нея ѝ трябват постоянно едни врагове, за да се оправдава и обяснява с тях.

Този коментар направи в предаването “Важното, казано на глас” по bTV Radio бившият лидер на БСП и експредседател на Народното събрание Михаил Миков по повод оставката на Корнелия Нинова от председателския пост на партията.

“Нинова използва изявлението на Антон Кутев, за да атакува между двата тура много остро и служебния кабинет, и директно кандидатпрезидентската двойка Радев-Йотова”, допълни той.

 

Попитан дали знае за какво е мълчала Нинова, Миков отговори: “Не виждам за какво може да е мълчала. Такива подмятания са характерни за нейния стил да очарова публиката. Може би трябва да каже за какво е мълчала и защо е мълчала. Защото, ако е имало някакви причини да не кажеш истината, ти трябва да отговориш какви са били тези причини.”

 

Михаил Миков коментира и ролята на БСП в преговорите за управляваща коалиция.

 

“Когато една лява партия участва в едно управление, което не е ляво, това не е морално и коректно. Това не е отговарящо на интересите на нейните избиратели и това още повече подкопава доверието в нея, защото в такъв случай избирателите приемат, че се участва само заради властта, а не заради отстояването на техните интереси и определени политики” коментира още бившият лидер на БСП.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар