Миков се оплака: Манолова ни открадна паролата за TikTok – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Миков се оплака: Манолова ни открадна паролата за TikTok

стоп кадър/Nova News

Защо реши да се върне към активната политика и с какво “Левицата” се раличава от останалите леви формации – коментира бишият председател на НС и бивш министър на вътрешните работи Михаил Миков в предаването “Пресечна точка”.

Бившият министър Михаил Миков потвърди, че ще участва в предстоящите избори 2 в 1 като част от листите на “Левицата” за София и Видин.

 “35 години десните партии доминират управлението на България, с малки изключения”, каза кандидатът за депутат. “Десницата има по-голямо разделение, но това за десните партии не е особен проблем, защото при тях идеите нямат никакво значение”, допълни той.

Според него “неолиберализмът разми политическите граници” в страната. Това, че агенциите посочват 1,4% за “Левицата”, не притеснява Миков. Той обясни, че  се отнася със снизхождение към проучванията от този вид и че “има случаи, в които са били опровергавани”.

Михаил Миков отправи и призив към Мая Манолова “да върне паролите за TikTok и Инстаграм”, след като при присъединяването си към коалицията “Солидарна България”, ги “завлече”. “Гонят я от 2-3 дни – не ги дава”, поясни кандидатът на “Левицата”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар