Микробиолог: Махнете маските, те ни заразяват и причиняват вторична инфекция дори и след атаката на най-невинното вирусче

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това не е превенция, а целенасочена вреда!

Микробиолог-вирусолог съм и съветвам: махнете маските, те ни заразяват и причиняват вторична инфекция дори и след атаката на най-невинното вирусче.

1. Маските пропускат вируса и той ерозира епитела на дихателните органи.

За вирусите са необходими специални маски от висок клас. Тези, които масово ни продават и носим НЕ НИ ПРЕДПАЗВАТ!

2. В тандем с вируса (който и да е) навлизат бактерии, гъбички и други вируси, полепнали по маската, които започват да се хранят с ерозиралите повредени клетки и причиняват ВТОРИЧНА инфекция – това е ПНЕВМОНИЯта.

Маската е безвредна само ако е СТЕРИЛНА, висок клас, не се пипа с мръсни ръце и се сменя на всеки ДВА ЧАСА. Масово хората ги държат закачени в колите си или в мръсните си джобове.

Колцина правят това – дори лекарите не влизат в тази лимитирана група. Но затова пък дават много “квалифицирани” съвети и горещи препоръки да се носят тези БОЛЕСТОТВОРНИ ПАРЦАЛИ.

Като ги носим намаляват ли заболелите? Не, дори се увеличиха! А смъртните случаи скочиха до телевизионната кула. Когато имаше още по-опасни вируси не носихме маски, но оцеляхме и вие и аз сме още живи, нали?

ШВЕДИТЕ НЕ НОСЯТ МАСКИ. НЯМАТ ПНЕВМОНИИ. НЯМАТ ЕПИДЕМИИ, но имат ухо да чуят точните специалисти, а не сульо и пульо, който е тесен специалист и има само обща култура за вирусите…

P.S. Включвам и мнението на

Д- р Росица Митева, оставила го като коментар след постинга ми:

Разликата в размера е над 1000 пъти! Освен това, няма нито едно рандомизирано клинично изследване, което да потвърди тезата, че маските предпазват. Всъщност е точно обратното, верифицирано в множество изследвания за последните 20 г. Все таки и въпреки всичко се настоява да се ползват маски, въпреки очевидните им недостатъци и вредни ефекти, изхождайки единствено от призумцията, че е по-добре да има повече, отколкото по-малко. Чист психологически ефект, използван неправомерно в политиката, за да докажат на хората, че правят нещо. И да има кой да обвиняват после, защото резултата ще е нулев.

Всъщност, нанася се вреда, защото се нарушава свободния въздухообмен и обмяната на 02 и С02. Това води до повишаване на киселинността и снижаване на имунната защита, освен, че се увеличава риска от сърдечно-съдови и мозъчни инциденти. За капак, колонии от бактерии и гъбички, които се развиват активно в топлата и влажна маска и които се поглъщат прогресивно, с всяко вдишване.

Това не е превенция, а целенасочена вреда!

Mariana Mitova

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар