Милена Славова и Елза Парини си спретнаха скандал в ефир на тема гей парада – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо коментар на певицата Милена Славова за гей парада предизвика вълна от остри реакции и коментари в социалните мрежи?

„Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си“.”Това написа във Facebook рок иконата Милена Славова, с което предизвика лавина от остри реакции и коментари. След многобройни организирани докладвания на поста ѝ той е бил премахнат от стената на певицата.


„В началото беше само хейт. Не съм била в София по време на парада, дори не знаех за него“, разказа пред Нова телевизия певицата.

„Нормално ли е да си забиеш българския флаг в задника? Това не е монтаж. Това е поводът за недоволството ми. Освен това те водят и деца на такива места. Тези деца нямат избор“, възмути се рокаджийката.

„Обиждаха ме, че съм комунистка, фашистка, хомофиб, нацистка. Обиди имаше и на лична основа“, призна тя.

В разговора се включи и Елза Парини, като говорител на гей общността:

„Социалните мрежи имат своя политика, в която сами определят нормите си. Мен също са ме блокирали преди време“, поде Парини.

Много съм разочарована да чуя това мнение на Милена, която за мен е била и в детските ми години като един цветен лъч в сивотата. Това в момента е точно това – пъстър лъч светлина.

Това, че някой е решил да направи нещо порочно, не значи че всички сме такива“, добави тя.

ю“Говоря за вулгарността на парада ви“, прекъсна я Славова и добави: „Защо се парадира с това нещо, а не си отидете някъде и да си наемете място, да си платите за охраната и апаратурата и толкова. При вас е обратното – плащат ви охраната, парадирате, затваряте целия град и пречите на хората“.

Парини обаче я обори, че мястото е достъпно за всички и те си поемат част от разходите по парада.

„Често сме нападани и атакувани. Да се крием в дупка ли?“, запита Парини.

„Не, бъдете скромни като нас, каквито сме хетеросексуалните. Ние сме културни. Бъдете и вие такива“, разкрещя й се Славова и добави – бунтар не е да си покажеш задника!“.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар