Милиардерът Питър Тийл: Ще замразя тялото си преди да умра

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Милиардерът Питър Тийл заяви, че ще замрази тялото си, малко преди смъртта си.

По думите му “това ще се направи за всеки случай“. Съоснователя на PayPal се надява в бъдеще учените да открият начин да го размразят и върнат към живота. Въпреки това той вижда замразяването си по-скоро, като “идеологическо изявление против смъртта”.Не очаквам непременно да работи“, продължи той, “но мисля, че това е нещото, което трябва да се опитаме да направим.


Крио плановете на Тийл не са чак толкова изненадващи, тъй като ентусиазмът на милиардера към технологиите за безсмъртие е широко документиран.

Наред с някои забележителни инвестиции в технологични фирми за безсмъртие, Тийл беше известен с това, че търси вливане на кръв от млади донори.

Хората имат избор да приемат смъртта, да я отрекат или да се борят с нея“, каза Тийл пред Telegraph. “Мисля, че нашето общество е доминирано от хора, които отричат ​​или приемат, докато аз предпочитам да се боря с нея.

Тийл, който е един от най-важните инвеститори във Facebook, е известен и с луксозния си подземен комплекс в Нова Зеландия. Милиардерът смята да се укрие там в случай на ядрена война или друг тип глобален катаклизъм.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар