Милиони забогатяха с него! Магически ритуал ни спасява от дългове

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Този ритуал подобрява финансовото ви състояние, за да не ви се налага повече да имате дългове. Трябва да го правите всеки път, когато взимате пари от някого, но не назаем, а като заплащане за работа, пише Ретро.бг.

След като вземете парите, приберете ги в портфейл, без да ги прегъвате, или ако нямате портфейл, между листовете на книга или тефтер. Важното е банкнотите да не се мачкат. Преди залез-слънце подредете парите в центъра на масата.

Протегнете ръце над тях, като съедините показалците и палците на двете си ръце. Представете си как от тези пари пораства дърво, което вместо плодове има банкноти. Съберете парите от масата и ги сложете на тъмно.

На сутринта, веднага щом станете и преди да сте се облекли за излизане, извадете парите, отделете една банкнота, която няма да харчите изобщо – тя ще привлича парите към портфейла ви. Сложете я в портфейла и не я вадете оттам. Не я прегъвайте, банкнотата трябва да е гладка и чиста, а не смачкана или прегъната на две или на четири.

Само така ще може да привлича пари към вас. През следващите две седмици където и да плащате, не давайте на никого пари в ръцете. Оставяйте ги на място, откъдето може да ги вземе. Дори ако дадете на някого пари назаем, ги оставете на масата, за да си ги вземе оттам.

Не взимайте назаем суми, които се делят на числото две. Не взимайте никога пари назаем във вторник, защото ще възникнат трудности при връщането им.

В понеделник не искайте от никого пари, защото ще останете без пари десет години.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар