Милиционерските трудови колективи – впрегнати в патетични подписки в подкрепа на Гешев.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стилът на работа на заместник-главния прокурор Иван Гешев, неговият висок професионализъм, проявяването на твърдост, упоритост и последователност в борбата с престъпността е емблематичен пример за отстояване върховенството на закона, което безспорно мотивира служителите на МВР за безупречно изпълнение на служебните им задължения„, пише в становището на полицаите от Монтана.

Наложеният стил на екипна работа и тясно взаимодействие, съчетани с последователност, компетентност и твърдо отстояване на върховенството на закона, дава необходимата увереност в ежедневната работа на служителите на МВР. Убедени сме в професионалните и нравствени качества на прокурор Гешев и това, че той ще продължи да надгражда наложените добри практики в държавното обвинение. Заявяваме своята положителна позиция относно номинацията на прокурор Иван Гешев за Главен прокурор на Република България“, гласи част от позицията на служителите на МВР от Велико Търново.

Нямаме какво да добавим към този абсурден милиционерски напън, както и към безумието на тази пропагандна кампания, добила гротескови размери и ефект.

Милиционерските трудови колективи – впрегнати в патетични подписки в подкрепа на Гешев.

Наред сега са психиатриите – и те да имат „емблематичен пример за отстояване върховенството на закона“…

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар