Минеков: Има данни за тежки нарушения в Министерството на културата – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ето така обобщи първите си 10 дни в културното министерство служебният министър проф. Велислав Минеков, цитиран от ФрогНюз. Той заяви, че се е сблъскал с 15-годишни нерешени проблеми. Срещал се ежедневно с тежко пострадали в сектора хора. Минеков с тъга заяви, че явно до този момент тези разговори не са били възможни.

 “Запознат съм с тези проблеми отдавна. Влизал съм в парламента с надежда нещо да се случи. Изля се със страшна сила всичко, което знам. Ще се опитам да събудя добрите намерения и вече започваме.

 По думите му има няколко основни грешки в миналото. Една от тях е свързана с несъвършените закони. Кабинетът на Минеков ще започне инициатива за промяна на нормативната база. Надеждата е, че следващ парламент ще приеме нещата сериозно.

“Надявам се, че когато има парламент, ще ги представим, за да се случи това, за което сме мечтали, за да унищожим корупцията”, посочи пред bTV проф. Минеков.

 Данни за тежки нарушения в културното ведомство има. Материалите се събирали сами, Минеков не ги търсил. Имал достатъчно факти, които ще бъдат изнесени скоро.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар