Министрите на Слави: Екоминистърката – съпруга на пандизчия, Правосъдният министър сваля свои студентки във фейсбук

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандалните разкрития за кандидат- министрите на Слави Трифонов се множат и са на път да се превърнат в лавина, която да отнесе ИТН в политическото небитие.

След като самият Слави обяви, че цели три години е селектирал политиците, които днес ни представя, виждаме, че резултатът е наистина плачевен. Но поне стана ясно защо учиндолецът до последния момент криеше кандидатите си за министри и не им позволяваше обществени изяви.

 

Кандидатът за вътрешен министър на ИТН – адвокат Петър Илиев, безспорно е сред най- фрапантните случаи, а наглата му кражба на интелектуален труд, си заслужава отделна статия. Списъкът с министерски издънки обаче продължава.

Кандидатката за министър на екологията – Силвия Бакърджиева, се оказа в семейни и бизнес отношения с осъдено за грабежи лице – Живомир Бакърджиев, който е излязъл от затвора буквално преди 4 седмици. Съпругът на кандидат- министърката е лежал в дранголника с присъда за участие в престъпната група „Гастрольорите“. Арестуван е след неуспешния му опит на бандата да обере къщата на мастит бизнесмен в морския курорт Свети Влас. Силвия Бакърджиева и съпругат й са били съдружници  в две фирми, а освен това имат общ имат и обща ипотека.

 

Силвия Бакърджиева

Бакърджиева отказва категорично да отговаря на въпроси от личен характер. Но фактите са налице.

Кандидатът на ИТН за правосъден министър Момчил Иванов пък сваля своя студентка в чат. „Понеделник сутрин – на червения килим. Слагай жартиерите и ще видиш“, пише Иванов.

„За едните оценки. Така ли оценявате вие“, отвръща му студентката.

 

Засега от ИТН мълчат и по този казус. Вариантите са два: или Слави и сценаристите му са наясно със спорното житие- битие на кандидатите си за министри, но въпреки това държат да ги натрапят с неясна засега цел. Или някой им ги е спуснал и те представа си нямат кои са тези хора. Екипът на Слави дори не се е постарал да провери имената, които предлага, за да избегне такива сконфузни ситуации. И двата варианта обаче не говорят добре за политическия проект на шоумена. Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар