Министри се хвалят колко успехи са постигнали. Извод: Българите живеят добре, благодарение на ГЕРБ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На него министрите направиха отчет за постигнатите резултати. „Гордея се с намаляването на ало-измамите. Статистиката показва, че за последната година са спаднали с 50%, а за миналия месец сме регистрирали само три такива престъпления“, допълни министър Маринов. Тук премиерът Борисов го прекъсна с думите: „Това беше страхотен бич. Бич за възрастните хора, пък и не само за тях. Мисля, че това е един категоричен успех за МВР“.

Преди това доклад изнесоха и министрите Екатерина Захариева, Марияна Никола и Томислав Дончев. „До три минути време за реклама“, шеговито ги скастри премиерът Бойко Борисов. „Тежка година с много политически предизвикателства – избори, кризи, чума по свинете”, заяви вицепремиерът Томислав Дончев на последното за годината правителствено заседание.  „За поредна година нямаме загубени европейски средства, а 80% от целия ресурс за новия програмен период е договорен. Освен това имаме и една от най-прозрачните системи за мониторинг”, коментира Дончев. „Процесите на икономическа трансформация са ключов приоритет през 2019 година, през новата 2020 година работата в тази посока продължава”, каза още Томислав Дончев. „Без съмнение ключов акцент трябва да бъдат опитите за повишаване на добавената стойност и всичко, което се произвежда в България”, заяви Дончев и отбеляза, че образованието е водещата политика на кабинета. Според него всяко следващо правителство трябва да поставя образованието на първо място.

Външният министър Екатерина Захариева отчете, че успех за България е новият ресор на Мария Габриел в Европейската комисия и избирането на Кристалина Георгиева за шеф на МВФ. Захариева коментира и Brexit. „130 000 българи са получили статут на уседналост във Великобритания, което е 90% от пребиваващите”, съобщи първият ни дипломат.

Дотук хвалби и само хвалби.

Криза с водата няма.

Увеличението на цените е оставало незабелязано.

Здравеопазването цъфти и вързва.

Пенсионерите са щастливи от подаянията от 40 лева.

Гръбнакът на престъпността е пречупен.

Народът пее и танцува.

Хвала на министрите!

Хвала на Негово Високоблагородие!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Министри се хвалят колко успехи са постигнали. Извод: Българите живеят добре, благодарение на ГЕРБ!

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.