Министърка на Слави – съпруга на мутра, бивша барета, осъден за въоръжен грабеж?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Немислим скандал тресе „Има такъв народ“! Кандидат-министърка на Слави – Силвия Здравкова Бакърджиева, може да се окаже съпруга на осъждан за обири престъпник от обкръжението на подземния бос Златко Баретата!

Informiran.net проверява сигнала, за да се уточни дали евентуалният министър на околната среда и водите е от мафиотска фамилия!

Според прессъобщение от ИТН, публикувано от БТА, Силвия Бакърджиева има 12 г. стаж в държавната администрация и е работила в институции на ЕС.

Започва кариерата си като юрист в Министерството на земеделието, а от от 2011 до 2014 г. работи в Министерство на околната среда и водите, като се занимава с юридическа и експертна дейност в областта на правото на ЕС, след което повече от 4 години е представител на МОСВ в Постоянното представителство на България в ЕС, пише сайтът theredpill.life.

В LinkedIn може да бъде намерен профил Silvia Bakardjieva, чиято биография съвпада с основните кариерни етапи, описани в съобщението до БТА. Според профила, понастоящем г-жа Бакърджиева е заместник директор и юридически съветник на фирмата Органик Серт ООД.

От сайта на фирмата Органик Серт ООД може да се свали бланка с декларация за съгласие за обработка на лични данни, в която посоченият телефонен номер за контакт (0876000814) съвпада с телефонен номер за контакт и имената на е-мейл адрес за контакт ([email protected] ), обявени в Търговския регистър в партидата на фирма Де Юре Авис ЕООД, която до 27.07.2021 г. е била 100% собственост на Силвия Здравкова Бакърджиева.

Тази връзка потвърждава записа от биографията в LinkedIn, а и информацията публикувана от в-к 24-часа, че 41-годишната Бакърджиева помага на съпруга си, който има фирма за еко-земеделие. В същата статия се твърди, че Силвия Бакърджиева е продала консултантската си компания, която е основала в края на 2020 г.

Семейният бизнес на Силвия Бакърджиева

След справка в Търговския регистър изнесената информация се потвърди:

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар