Министърът на правосъдието Янаки Стоилов: Видях записа от затвора, Борисов ще си плати за всичко!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новият министър на правосъдието Янаки Стоилов ще влезе в ролята на лошия герой за Бойко Борисов, тъй като е решен да го накара да си плати за всички злини, които е извършил. Амбиция, която няма да е трудно да превърне в реалност, предвид че започнаха да излизат много доказателства и свидетели, уличаващи бившия премиер в корупция.

Ето защо Стоилов стартира пълна проверка по случая със Светослав Илчовски, който излезе със скандални твърдения за Борисов. Министърът на правосъдието обяви, че ще направи пълно разследване, но за целта му трябват повече данни, като имена, места и кръг лица, предаде БТВ, писа Kritichno.com.

Янаки Стоилов разкри, че е изгледал записа с издевателствата над затворник, за който алармира Илчовски. Става въпрос за унижение зад решетките на конкурент на Борисов.

Според министъра твърденията на Илчовски засягат стари проблеми, които надали са изчезнали. Ето защо той е решен да изправи бившия премиер пред съда. Ако се докаже вината му по всички обвинения, не е изключено да прекара остатъка от живота си зад решетките.

Янаки Стоилов ще преследва Борисов докрай

Припомняме, че Илчовски засегна и друга тема, а именно скандалните снимки от спалнята на Бойко Борисов. Той твърди, че те са направени от плеймейтка, но не уточни от коя.

Янаки Стоилов обаче се е подсигурил предварително. Той е разпоредил пълен анализ на спецсъда и прокуратурата, преди да бъде извършена проверката на Борисов. Това значи, че министърът няма да позволи някой от хората на ГЕРБ да „замете“ престъпленията на лидера си.

Стоилов е известен в публичното пространство като безкомпромисен и ревностен привърженик на лявата идея. Той не може да приеме това тотално скъсване на взаимоотношенията с Русия, тъй като то може да бъде пагубно.

Правителството на Борисов обаче направи всичко възможно да очерни Русия и това застрашава дори националната сигурност на България. Нещо, което не се нрави на Янаки Стоилов, който със силата на закона ще се опита да го промени.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар