Радев Пелов

Министър В. Радев депозира ли си оставката?! Само у нас можеш да избягаш като на парад, да те гръмне сутеньор, а МВР да е толкова безсилно

Анализи, Валентин Радев, ГЕРБ, МВР
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само и единствено в България, може да избягаш от затвора като на парад, след почти два месеца да се появиш в собственият си град, а може още и на другият ден да си там, въпреки похарчените от МВР милиони да те издирват и накрая да те гръмне съперник в любовта и бизнеса.

Това е случая на Владимир Пелов, който не само че доказа каква е некомпетентна институцията МВР, но също така доказа тезата ни, че се управлява от абсолютен некадърник.

И така подаде ли си оставката министъра на МВР или ще изчакаме да направи още няколко показни акции стил холивудски филми от които резултата ще е нулев и чак тогава някой ще се сети, че човека е некомпетентен и заема само поста, заради това, че е послушен и верен на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

Ако бяхме нормална държава, този министър още снощи в полунощ щеше да е арестуван от прокуратурата за съучастничество и укриване на беглец от затвора.

И не на последно място искаме да знаем, колко точно струва на българският данъкоплатец издирването и всички показни акции на МВР за издирването на Владимир Пелов, защото според очевидци Пелов спокойно се е разхождал из Ботевград и никой изобщо не го е търсил.

Няма значение, че министъра само преди месец твърдеше, че ще го хванат така или иначе някой ден, уви не го хванаха, но пък за сметка на това Пелов както ще се окаже, си е бил у дома, а безпомощността на МВР – кънти със страшна сила и някой трябва да поеме отговорността и този някой е министъра.

източник

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар