Радев МВР

Министър Радев набира 250 пожарникари с обява във „Фейсбук“

България, Валентин Радев, МВР
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да си пожарникар е една от най-престижните и благодатни професии по света. Такава е и у нас, пише той

Липсата на ценни кадри за Пожарната принуди вътрешния министър Валентин Радев да набира с обява във Фейсбук 250 пожарникари – толкова са липсващите бройки.

“Заповядайте при нас! Да сте част от семейството на Главната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” е огромна отговорност, но и привилегия. Да си пожарникар е една от най-престижните и благодатни професии по света. Такава е и у нас. Станете част от нас!”, звучи министерската реклама с покана от поста му в личния профил.А коментатори под съобщението на Радев предлагат за каузата да се направи календар с най-заслужилите пожарникари. Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат подробности в страницата на МВР.


Вакантните бройки са за всички регионални дирекции на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”, припомня Канал 3.

Обявените конкурси са за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания. Желаещите да станат огнеборци и спасители могат да прочетат подробности в страницата на МВР.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар