Министър Рашков: Борисов да каже коя е Мата Хари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ще се опитаме да докараме нещата докрай. Трябва да се разбере коя е Мата Хари, за която Борисов твърди, че е влязла в спалнята му, че е поставила тези пачки и кюлчета злато в чекмеджето, заснела ги е и си е заминала, обясни МВР шефът

Вътрешният министър Бойко Рашков призова Бойко Борисов да каже коя всъщност е Мата Хари, за да може най-после тази жена да даде информация.

„Най-накрая този човек да дойде на разпит и да каже има или няма пачки евро в нощното си шкафче. Имало ли е, или е нямало златни кюлчета в неговото шкафче?”, заяви Рашков, цитиран от актуално.ком.

„Ще се опитаме да докараме нещата докрай. Трябва да се разбере коя е Мата Хари, за която Борисов твърди, че е влязла в спалнята му, че е поставила тези пачки и кюлчета злато в чекмеджето, заснела ги е и си е заминала. А целта е той да бъде злепоставен”, добави още министърът на вътрешните работи.

Рашков обясни, че въпросната дама трябва да бъде разпитана, за да се разбере какво е направила, кога го е направила или не го е направила.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар